OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
I utkanten av idylliska Torekov ligger Torekov Hotell som erbjuder harmonisk miljö tillsammans med unika smakupplevelser från Sveriges skafferi Bjärehalvön. Hit söker man nu en kökschef som framförallt ska ha rollen som kulinarisk ledare och driva visionen framåt att göra Torekov Hotell till södra Sveriges mest eftertraktade gömställe. Söker du en inspirerande, trivsam arbetsplats där du får arbeta med högkvalitativa råvaror och samtidigt skapa något nytt, så är det här möjligheten för dig!
Majola RestaurangKonsult genomför rekryteringen men du blir anställd direkt av Torekov Hotell.
OM TJÄNSTEN
Som kökschef och kulinarisk ledare ska du med stort matintresse och driv utveckla kökets ambitioner, höja kunskapsnivån kring matlagning samt kontinuerligt se över, förbättra och utveckla utbudet. Målet är att matupplevelsen och den gastronomiska profilen ska vara en av de främsta anledningarna till att gästen väljer Torekov Hotell.
Till din hjälp har du ett erfaret köksteam samt ett stort urval av fina råvaror från det fantastiska utbudet på Bjärehalvön. Du rapporterar direkt till VD och sitter även med i hotellets ledningsgrupp där ni tillsammans arbetar för att driva hotellet framåt i alla aspekter.
I huvudsak ingår följande delar i rollen:
- Utveckla hotellets alla måltider på ett kreativt och inspirerande sätt med attraktiva och varierande menyer
- Vara aktiv i och leda den dagliga driften, samt utbilda och utveckla personalen för att kontinuerligt höja kunskapsnivån och hålla engagemanget på en hög nivå
- Arbeta för att hålla eller överträffa budget samt minimera matsvinn
- I samråd med restaurangchef skapa en unik miljö och upplevelse med en röd tråd
Arbetstider:
Arbetstiderna varierar mellan dagtid, kvällar och helger. Som kulinarisk ledare har du goda möjligheter att påverka ditt eget schema men det är viktigt att du är flexibel. I tjänsten ingår mycket goda personalförmåner och givetvis finns kollektivavtal.
Boende/flytt:
För dig som idag bor på annan ort finns möjlighet till tillfälligt personalboende och/eller hjälp med att hitta fast boende. Planerar du att flytta tillsammans med familj och har en partner som arbetar i samma bransch så finns möjlighet till anställning inom koncernen även för denne.
OM DIG SOM SÖKER
Till denna tjänst söker vi dig som erfarenhetsmässigt:
- Har erfarenhet av en ledande position i restaurangkök samt menyutveckling, köksekonomi och inköp
- Gärna har arbetat inom hotellverksamhet tidigare
- Gärna har erfarenhet av asiatisk matlagning (OBS! inget krav)
Som person ser vi att du:
- Har ett stort matintresse, brinner för gastronomi och är driven i ditt yrke
- Är kreativ, har god ledarskapsförmåga och är lösningsorienterad
- Är tydlig, strukturerad och arbetar målinriktat
- Tycker om att coacha, motivera och engagera din personal på ett lyhört och inkluderande sätt
- Lockas av den harmoniska livsstil med vacker natur och lantlig idyll som Torekov erbjuder, samtidigt som du vill ha en utmanade tjänst där du får skapa en gastronomisk profil som ska locka gäster från hela landet
Detta är en rolig och utmanande tjänst på en attraktiv arbetsplats som ska tillsättas så snart som möjligt under våren! Du blir anställd direkt av Torekov Hotell efter att Majola RestaurangKonsult genomfört rekryteringsprocessen.
Är det just dig vi söker? Skicka då in din ansökan idag, antingen direkt via Majolas annons eller genom att maila direkt till therese.hedenstrom@majola.se
Torekov Hotell ingår i koncernen GRAM Hotels med flertalet verksamheter i Båstad och Torekov.
Kontaktpersoner på detta företaget
Therese Hedenström
Martina Dietrich
08-600 35 00
Caroline Andersson
08-600 35 00
Annica Nordin
Catherine Larsson
Isabella Sulejmanovic
08-6003500
Viktor Markowicz
Johanna Lagerström
Sandra Fagerlund