OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Storköksproduktion i Järna till vård och omsorg,
I praktiken så går processen till så här:
Vi tillagar maten från grunden i vårt storkök till ca 75%.
Den kyls snabbt ner till +2°C.
Sedan lägger vi maten i elektriska kylvagnar som
transporteras till förskolorna 2 ggr/vecka.
En timme innan maten skall serveras värms den upp
av förskolepersonalen i en förprogrammerad intelligent
ugn som startas med ett enkelt knapptryck.
Ugnen hanterar uppvärmningen på bästa möjliga
sätt med kontrollerad ånga och balanserad värme
(90-115°C) för att behålla näringsvärde och smak.
Metoden garanterar att maten håller en kärntemperatur
på minst +70°C när den serveras.
Fördelarna är många!
Vi är ett team i Järna ( vi kommer att flytta närmare Stockholm inom 6 månader) som producerar mat till 21 skolor och förskolor och vi växer .
Vi söker dig med gedigen erfarenhet av att leda produktionen i ett storkök, är initativrik och gillar utmaningar.
Du skall även behärska inköp, budgetarbete, och tillsammans med vår operativa chef ta fram recept. Vi jobbar med 5 veckors menyer.
Kunskap i Google Work alternativt Word är nödvändigt. Arbetstiden är 07:00 - 15:30 måndag-fredag.
Dator och mobil ingår.
Låter det kul, tveka inte att höra av dig till oss.
Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan i dag!
5 års erfarenhet eller mer