OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Incontro AB som lagar mat till offentligt finansierade verksamheter, t.ex. förskolor, skolor, äldreboenden. Varje dag lagar Incontros kockar närmare 40 000 portioner mat till Sveriges unga och äldre.
Incontro har sedan starten för mer än 20 år sedan blivit en av landets ledande leverantörer av skolmat. Vi lagar närmre 30 000 portioner mat varje dag till Sveriges för-, och grund- och gymnasieskolor. Vår grundidé är enkel. Med riktigt duktiga kockar och naturliga råvaror kan man leverera god, prisvärd och näringsriktig mat.
I koncernen som driver Incontro finns även konceptrestaurangerna Eatery, fest och mötesaktören Memorio, Magnus Johansson Bageri & Konditori och Godsmak, Sveriges ledande B2B leverantör av mat och fika. Läs mer om dessa delar på www.tesergroup.com
Som medarbetare hos oss så är du en del av teamet där vi tillsammans utvecklar gästupplevelsen och varandra. Vi vill att du ska brinna för att jobba med människor och att ge service i världsklass. Hos oss erbjuds du en familjär arbetsplats med glädje och omtanke där du kan leva och stå för våra kärnvärden:
Vi är hjärtliga, Vi är effektiva och Vi är ansvarsfulla.
Nu söker vi världens bästa Kökschef till Restaurang Verket i Malmö.
Du är en självgående kock som trivs i en utvecklande roll och är van vid att leda och fördela det dagliga arbetet i ett kök. Vi ser att du är en mycket god ledare och är ett föredöme i köket. Du kommer att vara en viktig person i organisationen där du tillsammans med ditt team vid uppstart kommer att laga 800 portioner skolmat om dagen.
Tjänsten är operativ och innebär att du själv ingår i köksteamet. Du uppskattar att laga bra mat och brinner för ditt yrke. Du behärskar köksekonomi och är noga med att hantera råvaror på bästa sätt.
Dina arbetsuppgifter
Du är en fena på att organisera i ett kök, laga god mat och har vanan att beställa varor och följa inköpsrutiner. Kvalitetskraven på vår verksamhet är höga och vi förutsätter att du är van vid att hantera specialkost och egenkontroll. Du säkrar kökets råvarukostnader i enlighet med förutbestämda nyckeltal.
Ditt ansvar omfattar även att hålla en bra kundrelation och möta både elever, lärare och rektorer. Du inspirerar och hjälper dina medarbetare att varje dag leverera en god måltid i en trevlig miljö.
Kvalifikationer
Du har tidigare erfarenhet från att leda andra i en liknande roll samt relevant utbildning och erfarenhet inom servicebranschen. Du har god administrativ förmåga, erfarenhet av ekonomisk planering och uppföljning samt god vana att arbeta i olika systemstöd. Du behöver dessutom ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Körkort är ett krav.
Anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Provanställning tillämpas under de första sex månaderna. Arbetstiden är förlagd dagtid måndag-fredag.
Har du frågor, är du varmt välkommen att kontakta vår VD Jim Nilsson på jim.nilsson@incontro.com
Ansök
Vi tar bara emot ansökningar via vår hemsida eller andra aktuella rekryterings kanaler. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att söka så fort som möjligt.
Varm välkommen med din ansökan!
Kontaktpersoner på detta företaget
Heidi Johansson