Kökschef med passion för hälsa och miljöfrågor

Arbetsbeskrivning

Hufvudsta Gård Mat & Möten är en magisk plats för möten och middagar, känt för sin vackra miljö och sitt förstklassiga kök. Dagtid serveras frukost, fika, 2-rätters lunch samt eftermiddagskaffe med stor kakbuffé. På kvällarna erbjuder vi middagar, matlagningsaktiviteter och after-work för företag.

Alla måltider på Hufvudsta Gård lagas från grunden med bästa tänkbara råvaror med grönsaker i fokus. I första hand väljer vi ekologiskt och närproducerat och vi går allt mer mot att basen i vår mat är grönsaker. Vi arbetar enligt ”Clean Eating by us” där vi tar stort ansvar för den mat vi serverar med hänsyn till vår miljö, våra gäster och våra medarbetare. Vi stödjer kampen för renare världshav och försöker aktivt minska vår användning av plast. Vi samarbetar även med Karma för mindre matsvinn.

Vi letar nu en ny Kökschef som vill fortsätta att utveckla köket.

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mat och dryck och som gillar att dela med dig av din passion till kollegor och gäster. Vi arbetar i ett öppet kök med mycket gästkontakt och det gillar du! Du kommer att laga luncher, middagar, bufféer (tex julbord) och du bakar. Du kommer även att hålla i matlagningsaktiviteter för företagsgrupper, varför det är viktigt att du kan tala inför grupp och även behärskar engelska då vi har en del internationella gäster. I arbetet ingår även att skriva recept till vår hemsida och vårt Instagramkonto, delta i matfotograferingar, wine makers dinners och andra evenemang.

Som kökschef är du en kreativ förebild och coachar och inspirerar övriga kockar samt kockelever och för att skapa största effektivitet, produktivitet och utveckling av köket.

Vi vill också att du har dokumenterad utbildning samt minst 3 års erfarenhet av rollen som kökschef. Som person är du är positiv till din läggning och har nära till skratt. Du är en god lagspelare, är beredd att hugga i när det behövs och du är prestigelös. Totalt på Hufvudsta är vi ett härligt gäng totalt 8 personer.

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du verkligen brinner för mat och dryck och service. Det ska inte bara vara ett jobb, utan en livsstil. Du ska även dela våra värderingar att det är kul att jobba, att arbetskamraterna är riktiga vänner och att god hälsa, träning och miljön är viktig.

Hos oss får du:

- Bra arbetstider - Rullande schema, både dagar och kvällar, måndag till fredag. Vi har stängt på sommaren och skolornas lov.
- En citynära arbetsplats i inspirerande miljö där vi levererar kvalitet från början till slut.
- Ett nära samarbete med Platschef och Restaurangchef och stor möjlighet att vara delaktig i utvecklingen av matkoncepten och verksamheten.
- En arbetsplats där det är nära till skratt och med nöjda gäster.
- Vällagad, god och näringsrik lunch, friskvårdsbidrag, mobiltelefon och möjlighet till inspirationsbidrag och kompetensutveckling.


Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetet är i första hand förlagt till dagar och kvällar måndag-fredag, men lördagar kan förekomma ett par gånger per år. Lön enligt överenskommelse.

Är du den vi söker? Hör av dig nu då vi vill tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Kontaktpersoner på detta företaget

Johan Eklund
070-6672900
Caroline Östman
073-644 49 29
Patrik Rodehed
073-644 49 19
Christoffer Rosén
+46 8 446 64 30
Niklas Waclaw
073-644 49 22

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Workation Group AB
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 17 mars 2022
  • Ansök senast: 17 april 2022

Besöksadress

Hufvudsta Gård, Vedboden, Solna
None

Postadress

Hufvudsta Gård, Vedboden
Solna, 17173

Liknande jobb


21 november 2024

20 november 2024

Kökschef

19 november 2024