Kökschef och Souschef

Kökschef och Souschef

Arbetsbeskrivning

KOCK OCH SOUSCHEF SÖKES!
Eller: "Vi behöver två personer som tycker om att laga mat!"
Restaurangen har inriktning på vilt och vegetarisk mat och söker nu två personer som vill vara med och utveckla vårt kök vidare.
Breanäs Hotell inriktar sig mot konferenser och privatpersoner så du ska kunna laga mat både till små och stora sällskap. Tjänsten innebär arbete både dagtid och kvällstid, vardagar och helger.
Tjänsten som köksmästare är tillsvidare på heltid.
Till souschef är tjänsten över sommaren heltid för att sedan gå över till en tillsvidareanställning på 75%.
Vi ser att du som person är nyfiken i ditt yrke och tycker om att laga maträtter efter säsong. Du ska tillsammans med oss kunna lägga upp menyer, ta hand om beställningar och sköta den dagliga planeringen och verksamheten i köket.
Då hotellet ligger lite avsides behöver du ha körkort och tillgång till bil.
Vi ser att du förstår och talar svenska.
Ansökan mailas till lasse@breanashotell.se

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Breanäs Hotell AB Immeln
  • 2 platser
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 28 april 2022
  • Ansök senast: 8 juni 2022

Postadress

Breanäs 3060
Immeln, 28973

Liknande jobb


Ansvarig Lunchkock

Ansvarig Lunchkock

25 november 2024

19 november 2024

Chefskock

16 november 2024