OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Som kökschef hos oss får du vara med och driva restaurangens utveckling. Du planerar och leder arbetet i köket och disken, och ansvarar för, schemaläggning och utbildning av kökspersonal. Du ansvarar också för underhåll av ytor och utrustning, samt beställningar.
Du är utbildad kock och har tidigare arbetat som köksmästare eller souschef på à la carte-restaurang. Du tycker om att utmana dig själv och ditt team, och du ser utveckling som en del av det dagliga arbetet. Du sätter en ära i att ansvara för matkvaliteten till gästerna, och leder medarbetarna till att utvecklas och nå uppsatta mål tillsammans.
Som person är du orädd, noggrann och har god samarbetsförmåga. Som chef är du resultatinriktad, strategisk och tar ansvar för dina uppgifter. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är dina största tillgångar. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, service och människor.