OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt.
Vi arbetar utifrån kommunens värdeord mod, ansvar, kundfokus, respekt och framtidstro.
Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.tierp.se
Området som tjänsten innefattar är med utgångspunkt från Centralskolans kök i Tierp.
Köket i Tierp är sedan ca 1 år tillbaka ett nybyggt tillagningskök. Här lagas det ca 1000 port dagligen med inriktning mot förskola och grundskola.
Andra enheter som tillhör detta område är köken i Söderfors,Mehedeby,Kyrkbyn och Månkarbo.
Låter detta intressant? Vill du bli en i vårt team? Då är detta något för dig!
ARBETSUPPGIFTER
Som Kökschef i vår enhet kommer du att ansvara för att kvalitetssäkra all mat som produceras och hanteras på den enhet/område som du är ansvarig chef över.
Du kommer även att arbeta administrativt med planeringar ,uppföljning och projekt . Kökschefen är närmsta chef för sina medarbetare, vilket infattar personal och arbetsmiljö. Tillsammans med enhetens övriga chefer, kommer du även att ingå i den gemensamma ledningsgruppen för Kostenheten
Att vara en del av dagliga produktionen och tillsammans med närmsta 1e kock leda och fördela arbetet dagen.
Uppdraget innefattas av:
• Arbetsmiljöansvar, Medarbetarsamtal/ Lönesamtal
• Kvalitetssäkra verksamheten i sitt område
• Ekonomiskt efterfölja budgetramar
• Aktivt arbeta och uppdatera egenkontrollprogrammet och dess dagliga efterlevnad
• Vara certifierad beställare och känna till kommunens avtal
• Beslutsattest för fakturahantering
• Debiteringsunderlag
• Systemanvändare av enhetens system bla Matilda
• Kundmöten/Kostråd/ Leverantörsmöten/ Rehab
• Brandskyddsansvarig och utföra skyddsronder
• Köksmöten/planeringsmöten/APT
Vi värdesätter dina personliga egenskaper och hur dessa passar in i vårt team högt.
Tidigare erfarenheter av motsvarande ledarskap eller likvärdig tjänst är viktigt för oss.
Kunskaper inom livsmedelssäkerhet, storkök, klimat och hållbarhet är också mycket meriterande.
KVALIFIKATIONER
Du ska vara en person som gillar förändring och utveckling, där du har förmågan att se helheten i det du gör. Ha ett driv i det du gör och verka för att andra blir delaktiga.
Du ska vara en person som lägger stor vikt vid att säkerställa maten som lagas är god och hälsosam utifrån kommunens riktlinjer, samt satta mål.
Du ska vara lyhörd och verka för en god dynamik i arbetsgruppen.
Du har en kockutbildning i grunden med stor erfarenhet av specialkost.
Du ska vara en problemlösare som ser möjligheter i alla lägen och Du ska ha förmågan att leverera en positiv attityd i din omgivning - arbetslag likväl som våra matgäster!
Du har god samarbetsförmåga och servicekänsla, samt god fysik och stresstålighet då arbetet vid vissa tillfällen kan vara tungt och stressigt
Du skall kunna laga riktigt god mat till rätt kostnad!
Du behöver ha förståelse för hur en kommun fungerar och förhålla dig till de lagar, regler och styrdokument kommunen behöver förhålla sig till och efterleva
Du har erfarenhet av liknande arbete i arbetsledning och ekonomiskt ansvar.
Du har god datavana för att t.ex. kunna beställa mat i kommunens kostdatasystem, kunna göra felanmälningar internt och externt och göra livsmedelsinköp via e-handel.
Du behärskar svenska språket i tal och skrift.
Du ska inneha körkort för personbil
ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Kontaktpersoner på detta företaget
Tf. Kostchef Maria Leopardi
0293218565
Kostchef Maria Leopardi
0293218565
Produktionschef Fredrik Holmgren
0293 218456