OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Gammelkroppas verksamhet bygger idag i huvudsak på tre verksamhetsdelar: Skogsteknikerprogram omfattar 120 högskolepoäng där 25 studenter antas vartannat år. Fortbildning av skogstjänstemän, skogsarbetare och maskinförare. Konferensverksamhet för små och medelstora företag/grupper.
Här finner ni en varm, personlig miljö och omtänksam service i en verksamhet med skogen i fokus. Att skogen är viktig för oss märks i allt från vår omgivning, inredning och sist, men inte minst, i vårt kök. Vi serverar gärna rätter med utgångspunkt i det som finns omkring oss.
Vi söker dig som är en kreativ och engagerad matlagare. Har du ett intresse för att laga genuin och god husmanskost med skogen och lokala råvaror i fokus är Du den vi söker. Framtida inriktning kommer att vara viltrika menyer så erfarenhet av tillredning av vilt är ett stort plus. Vi erbjuder stora möjligheter att utveckla både dig själv och Gammelkroppa.
Tjänsten innebär att du kommer ansvara för anläggningens restaurang. Beställningar, luncher, catering, finmiddagar blandas upp med allehanda evenemang.
Anställning som kökschef innebär att de huvudsakliga arbetsuppgifterna är att tillaga alla sorters mat (kallkök, varmkök, patisserie, specialkost), catering, planering, planera och förbereda måltider, beställning av varor, måltidskalkylering, fakturering, livsmedelshygien och HACCP, ansvar för restaurang/matsal/personal, visst kassaansvar samt utveckling av restaurangen vad gäller kvalitet och event.
Vi söker dig som:
är en god och kreativ matlagare
har några år dokumenterad erfarenhet av branschen
har goda kunskaper kring inköp, kalkyler och den totala köksekonomin
är väl insatt i HACCP
har social kompetens, är serviceinriktad och har god samarbetsförmåga
har vana av tillredning och tillagning av vilt