Kökschef rekryteras till kommande Blique by Nobis i Stockholm!

Arbetsbeskrivning

I mars 2019 slår Nobis Hospitality Group upp portarna till sitt nya hotell- och restaurangprojekt Blique by Nobis, mitt i galleridistriktet i Vasastaden. Hit söker Majola RestaurangKonsult nu en driven, erfaren och affärsinriktad person till tjänsten som kökschef - en utmanande roll med övergripande ansvar över hotellets mat- och dryckesverksamhet.



OM BLIQUE BY NOBIS:


Med ett koncept som bygger på visuell kommunikation och kreativitet blir Blique by Nobis en samlingsplats för uttryck inom arkitektur, design, konst, musik samt givetvis mat och dryck. På hotellets restauranger erbjuds en social upplevelse i en stilfull, industriell miljö med smakrika rätter inspirerade av europeisk och asiatisk matlagning. I hotellets takbar erbjuds man året runt en magisk utsikt över Stockholm tillsammans med fisk- och skaldjursrätter samt ett brett utbud av champagne och mousserande vin.

Matkonceptet på Blique by Nobis är projekterat av Stefano Catenacci och Mathias Dahlgren som kommer att fortsätta fungera som kreativ support mot digsom kökschef.



OM TJÄNSTEN SOM KÖKSCHEF:


Som kökschef på Blique by Nobis är du med från början i öppnandet av denna nyskapande satsning. Du verksamhetsleder köken i hotellets restauranger, takbar och eventverksamhet med ett ansvarsområde som innefattar bl.a. menyplanering, ekonomi, inköp, administration, inventering och personalfrågor. Du är delvis själv aktiv i matlagningen men har köksmästare på varje enhet som ansvarar för köket och personalen i drift.



På Bliques restauranger levererar och vidareutvecklar du inriktningen Modern Euro Asian - ett koncept med inspiration från europeisk och asiatisk matkultur som består av välbalanserade, färska och smakrika rätter med respekt för människor, djur och vår planet. Givetvis används ekologiska och svenska råvaror i så stor utsträckning som möjligt.




Tjänsten tillsätts så snart vi hittar rätt person, men senast i början av 2019 med god framförhållning inför öppnandet i mars 2019. Du blir anställd direkt av Nobis Hospitality Group efter att Majola genomfört rekryteringsprocessen.

OM DIG SOM SÖKER:


Till denna tjänst söker vi dig med omfattande erfarenhet från ledarpositioner inom hotell- och restaurangbranschen, gärna från både Sverige och utomlands. Du har starka, naturliga ledaregenskaper, är målfokuserad och har goda kunskaper inom såväl personalfrågor som ekonomiska aspekter. Du är prestigelös och ställer dig gärna i köket när tillfälle ges men trivs även med administrativa och mer övergripande arbetsuppgifter. Givetvis har du ett passionerat förhållande till mat, dryck och modern service.



Som chef är du en förebild på alla plan,närvarande och aktiv, du bygger välfungerande team och trivs med att driva och utveckla verksamhet och personal. Du ser långsiktigt på denna tjänst och på resan du kommer att göra tillsammans med Blique och Nobiskoncernen!




Är du rätt person för tjänsten? Ansök då idag, direkt via vår annons eller genom att maila till therese.hedenstrom@majola.se


Nobis Hospitality Group ären av Nordens ledande koncerner inom hotell-, mötes- och restaurangnäringen. Företaget driver kända varumärken såsom Operakällaren, Café Opera och Stallmästaregården samt designhotellen J Nacka Strand, Nobis Hotel, Hotel Skeppsholmen och Miss Clara.

Kontaktpersoner på detta företaget

Therese Hedenström

Martina Dietrich
08-600 35 00
Caroline Andersson
08-600 35 00
Annica Nordin

Catherine Larsson

Isabella Sulejmanovic
08-6003500
Viktor Markowicz

Johanna Lagerström

Sandra Fagerlund

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Majola RestaurangKonsult Nacka
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Lön enligt överenskommelse
  • Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
  • Publicerat: 5 oktober 2018

Besöksadress

Hesselmans Torg 5, Nacka
None

Postadress

Hesselmans Torg 5
Nacka, 13154

Liknande jobb


Köksmästare

Köksmästare

21 december 2024

Experienced Chef for Indian and French Cuisine

20 december 2024

Köksföreståndare

Köksföreståndare

18 december 2024

Kock/ kök personal

17 december 2024