Kökschef rekryteras till kommande Blique by Nobis i Stockholm!

Arbetsbeskrivning

I mars/april 2019 slår Nobis Hospitality Group upp portarna till sitt nya hotell- och restaurangprojekt Blique by Nobis, mitt i galleridistriktet i Vasastaden.Hit söker Majola RestaurangKonsult nu en driven, erfaren och affärsinriktad person till tjänsten som kökschef - en utmanande roll med övergripande ansvar över hotellets mat- och dryckesverksamhet.

OM BLIQUE BY NOBIS:


Blique by Nobis blir en samlingsplats för uttryck inom arkitektur, design, konst, musik samt givetvis mat och dryck.På hotellets restauranger erbjuds en social upplevelse i en stilfull, industriell miljö.I hotellets takbar erbjuds man året runt en magisk utsikt över Stockholm tillsammans med mat- och dryckesservering.


Matkonceptet på Blique by Nobis är under spännande uppbyggnad som vi berättar mer om under rekryteringsprocessen.


OM TJÄNSTEN SOM KÖKSCHEF:


Som kökschef på Blique by Nobis är du med från början i öppnandet av denna nyskapande satsning.Du verksamhetsleder köken i hotellets restauranger, takbar och eventverksamhet med ett ansvarsområde som innefattar bl.a.menyplanering, ekonomi, inköp, administration, inventering och personalfrågor.Du är delvis själv aktiv i matlagningen men har köksmästare på varje enhet som ansvarar för köket och personalen i drift.


På Bliques restauranger levererar och vidareutvecklar du matkonceptet och dess inriktning. Givetvis används ekologiska och svenska råvaror i så stor utsträckning som möjligt.

Tjänsten tillsätts så snart vi hittar rätt person, men senast i början av 2019 med god framförhållning inför öppnandet i mars 2019. Du blir anställd direkt av Nobis Hospitality Group efter att Majola genomfört rekryteringsprocessen.

OMDIG SOM SÖKER:

Till denna tjänst söker vi dig med omfattande erfarenhet från ledarpositioner inom hotell- och restaurangbranschen, gärna från både Sverige och utomlands.Du har starka, naturliga ledaregenskaper, är målfokuserad och har goda kunskaper inom såväl personalfrågor som ekonomiska aspekter.Du är prestigelös och ställer dig gärna i köket när tillfälle ges men trivs även med administrativa och mer övergripande arbetsuppgifter.Givetvis har du ett passionerat förhållande till mat, dryck och modern service.




Som chef är du en förebild på alla plan, närvarande och aktiv, du bygger välfungerande team och trivs med att driva och utveckla verksamhet och personal.Du ser långsiktigt på denna tjänst och på resan du kommer att göra tillsammans med Blique och Nobiskoncernen!




Är du rätt person för tjänsten?Ansök då idag, direkt via vår annons eller genom att maila tilltherese.hedenstrom@majola.se


NobisHospitality Group är en av Nordens ledande koncerner inom hotell-, mötes- och restaurangnäringen.Företaget driver kända varumärken såsom Operakällaren, Café Opera och Stallmästaregården samt designhotellen J Nacka Strand, Nobis Hotel, Hotel Skeppsholmen och Miss Clara.

Kontaktpersoner på detta företaget

Therese Hedenström

Martina Dietrich
08-600 35 00
Caroline Andersson
08-600 35 00
Annica Nordin

Catherine Larsson

Isabella Sulejmanovic
08-6003500
Viktor Markowicz

Johanna Lagerström

Sandra Fagerlund

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Majola RestaurangKonsult
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Lön enligt överenskommelse
  • Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
  • Publicerat: 23 oktober 2018

Besöksadress

Hesselmans Torg 5, Nacka
None

Postadress

Hesselmans Torg 5
Nacka, 13154

Liknande jobb


26 november 2024

Hotell Hallstaberget söker köksmästare

25 november 2024

21 november 2024

20 november 2024