Arbetsbeskrivning
OM FÖRETAGET:
"Svarta Lådanarbetar meden prenumerationstjänst av färdiglagad mat som riktar sig till privatpersoner som söker en sund och enkel livsstil. Våra kostrådgivare och kockar näringsberäknar och lagar maten från grunden.
Vi förser dig med kocklagad hälsosam mat levererad hem till dig eller till ditt företag. Kom hem till läckra, glutenfria och laktosfria måltider direkt på din tröskel. Hos ossgör vi mer än hälsosamma maträtter från grunden, färdiga att värmabara för dig. Vi är här för att göra dig lycklig, frisk och mer fri att fullfölja dina passioner.
Vi har stor variation på varmrätterna, vi mixar menyer med lokala och internationella influenser. Allt för att du ska få en sån bra upplevelse som möjligt och samtidigt ge dig en ett brett spektra av vitaminer, mineraler och näringsämnen med hög kvalité. Vi vill att varje kcal ska ge en positiv inverkan och funktion i din kropp för att du ska kunna må så bra som möjligt."
Mer om Svarta Lådan kan du läsa här:https://svartaladan.se/
OM DIG SOM SÖKER:
Till den här tjänsten söker vi en person som har lång erfarenhet av personalledning och styrning av ett kök. Du har jobbat med stora volymer tidigare i ett produktionskök och är van vid recepthantering, planering och varubeställningar. Du är strukturerad, noggrann, ordningsam och förstår vikten av att följa det som är överenskommet. Du har även en vilja att utveckla och förbättra verksamheten och har förmågan att få med dig dina medarbetare i den utvecklingen. Du är en tydlig och rättvis ledare som är inspirerande och tycker om att jobba med människor.
OM TJÄNSTEN:
Som Kökschef har du det övergripande ansvaret att driva köket mot gemensamma mål. Du har drift- och budgetansvar för köket, duleder, fördelar och följer upp det dagliga arbetet utifrån företagets fastställda mål. Vi tror att dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara följande:
Leda, fördela och följa upp det dagliga arbetet
Skapa teamkänsla och god arbetsmiljö
Dagligt personalansvar i form av planering, genomförande och uppföljningar som t.ex. löne- och utvecklingssamtal
Säkerställa att denhöga kvalitén av maten efterhålls, bevaras och utvecklas
Driva kontinuerliga förbättringar av meny, smak och utseende av produkten
Ekonomiskt ansvar gällande budget, inköp ochinventering
Lägga upp menyer/recept samt uppdateringar i kostdatabasen för närvarande Matilda
Arbetsmiljöansvar
Ansvara för att se till att nödvändiga dokumentationer på HACCP finns på alla processer enligt företagets riktlinjer
Följa företagets policys och rutiner och säkerställa efterlevnad
Vara delaktig i rekryteringsprocesser
God och positiv samverkan med personalen som jobbar i packavdelningen
DINA ERFARENHETER:
Du är en utbildad kock med restaurangutbildning (3-årig) eller motsvarande i grundenoch har mycket goda matlagningskunskaper i både varm- och kallkök. Vi ser gärna att du har dokumenterad arbetslivserfarenhet i liknande befattning på minst 5 år.
Du har goda kunskaper om allergener och specialkost.
Du kan hantera stora produktionsvolymer.
Erfarenhet av att arbetat i kostdataprogrammet Matilda och utbildning i hygienprogrammet HACCP är meriterande.
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift då detta är det gemensamma språket som talas i köket.
Låter detta som tjänsten för dig? Ansök då direkt via vår annons!
För frågor kontaktasara.mjornell@majola.se
Kontaktpersoner på detta företaget
Therese Hedenström
Martina Dietrich
08-600 35 00
Caroline Andersson
08-600 35 00
Annica Nordin
Catherine Larsson
Isabella Sulejmanovic
08-6003500
Viktor Markowicz
Johanna Lagerström
Sandra Fagerlund