OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kökschef sökes till Säfsen i Dalarna
En kökschef med passion för mat och dryck, kvalitét och service.
En av de växande skidorterna i Sverige, Säfsen i södra Dalarna, söker nu en ny stjärna till sitt lag av hängivna medarbetare, som älskar att ge upplevelser utöver det vanliga till alla våra gäster året runt. Vi söker en kökschef som ska vara delaktig i att utveckla vår restaurangverksamhet.
Vi söker en kökschef med passion för mat och dryck, kvalitét och service som vill utvecklas. Du har ett givet intresse för att laga välsmakande mat och att bidra till en god restaurangekonomi samt ett högre NKI, Nöjd Kund Index.
Vi tror att Vilja styr oss människor! Om man har ett genuint intresse för sin arbetsplats, brinner för sitt yrke och att ge service till våra gäster så tillåter vi en mycket hög Delaktighet i produkten. Det ger dig möjlighet till ett ärligt Ägandeskap. Vi är säkra på att det är nyckeln till ett gott ekonomiskt resultat, nöjda gäster, en rolig & utvecklande arbetsplats.
Här kan du vara dig själv, det är så vi lyckas ge genuin och personlig service till våra gäster.
Arbetsbeskrivning:
Drifta Säfsens restaurangprodukt under sommaren 2022. Det inkluderar restaurang Hyttan Kök & bar samt viss matlagning och fika verksamhet utomhus.
Övergripande ansvarig för mat & dryck i Hyttan Kök & bar
Drifta mat & dryck produkten mot målgrupp i enlighet med Säfsens affärsidé och vision
Personalansvar kock/servis, leda och fördela arbetet, samt utveckla din personal
Ansvar inköp – råvaror
Arbetsmiljö, interiör, kvalité och egenkontroller
Ansvar för budget och intäkter
Stort kundfokus
Lojal mot Säfsens riktlinjer för att nå övergripande mål
Rapporterar till VD
Arbetsplatsen
Säfsen har funnits sedan 70 talet och var från början en stugby för fackförbund. 1300 bäddar fördelat på stugor och lägenheter. Vid området kring Hyttan finner ni ”Hyttan” där reception och restaurang/bar finns. Ca 3 km från Hyttan ligger skidsystemet, Solberget. Under de senare åren har en satsning gjorts för att bygga mer ”ski in – ski out” boende och totalt finns nu ca 2.200 bäddar i Säfsen.
Barmarkssäsongen sträcker sig från april till november. Under våren och hösten är det helgbetonad verksamhet och under sommaren, början av juli till mitten av augusti infaller sommarsäsongen med full verksamhet. Vi riktar oss under hela året mot barnfamiljer med undantag för vår konferensperiod. Maten på Hyttan kök & Bar anpassas efter vår målgrupp, barnfamiljer och i viss utsträckning par och kompisgäng som reser tillsammans.
Erbjudandet till gäst består av ett i förväg bestämt koncept som både attraherar gäster, samt skapar bra arbetsmässiga flöden, med största möjliga intjäning.
Information om tjänsten:
Företag: Experience Säfsen AB
Befattning: Ansvarig Mat & Dryck – Hyttan kök & bar.
Anställning: Säsongsanställning med start omgående t.o.m. säsongsslut 9/11.
Lön: enl. ö.k.
Närmaste chef: VD
Skicka CV och personligt brev till andreas.larsson@safsen.se snarast. Intervjuer sker löpande.
Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och vi tillsätter tjänsten så snart vi hittat den rätta.