OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kökschef - som delar vår passion för fantastiska matupplevelser
I vårt kök samlas våra kollegor varje dag för att tillsammans skapa fantastiska maträtter att dela tillsammans med vänner och bekanta. Vi önskar att du delar vår passion för hållbar mat, färska råvaror, personlig service och vill fortsätta utveckla våra koncept..
Vi ser att du på ett strategiskt och engagerande sätt kan motivera och leda dina medarbetare i deras dagliga arbete. Vi söker dig som med en stark drivkraft vill utveckla menyer och leda teamet till fina resultat.
Som kökschef på Scandic Norra Bantorget och Scandic Upplandsgatan ska du vara kreativ och strukturerad. Dessutom måste man vara beredd på att själv arbeta praktiskt i köket. I vårt kök på Norra Bantorget och I vår Deli på Upplandsgatan arbetar vi effektivt och med mycket glädje, något som du, i högsta grad, lägger grundern till.
I ditt arbete som kökschef kommer du att ansvara för den dagliga driften samt utvecklingen av samtliga menyer till hotellet. Du kommer även ansvara för inköp och lager. Hotellets köksverksamhet och administrativa uppgifter kommer vara två av dina fokusområden.
Är du en person med starkt engagemang för hållbarhet och drivs av att utveckla och förädla närproducerade råvaror? Då är du rätt person för oss.
Dina arbetsuppgifter som kökschef:
- Traditionellt arbete som á la carte-kock
- Arbeta utifrån Scandics standard och koncept och bidra till att de utvecklas.
- Samarbeta med kollegor från alla avdelningar.
- Säkerställa att lagar, miljö-, hälso- och säkerhetsföreskrifter följs.
- Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö i köket.
- Följa rutiner kring ekologiska och kravmärkta produkter samt källsortering.
- Coacha praktikanter och nya kollegor.
Eftersom vi har högt fokus på hållbarhet kommer du att arbeta i en miljö där vi använder färska råvaror, kemikaliefria rengöringsmedel och vårt eget kranvatten, till förmån för det hållbara samhället.
Vi strävar efter att du ska hitta en balans mellan jobb och privatliv som gör att du kan fokusera din energi på att vara kreativ i köket och ge våra gäster enastående upplevelser.
Erfarenheter du tar med och delar med oss
- Relevant utbildning och/eller minst fem års erfarenhet av kockyrket.
- Goda kunskaper kring mat och dryck
- Goda kunskaper i svenska och engelska. Tal och skrift
- Ledarskapserfarenhet
- Vi ser gärna att du har tidigare budgeterfarenhet och kunskaper i HACCP
Information om tjänsten:
Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.
Har du ambitioner att utvecklas kommer du att få utrymme att växa i din roll. Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation är oändliga. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic Norra Bantorget.
På de 130 destinationer där våra 280 hotell finns, skapar vi enastående upplevelser för de många människorna att njuta av, inklusive oss själva.
Delar du våra värderingar?
BE A PRO VÄX I DIN ROLL OCH I ORGANISATIONEN
Utvecklas i den riktning du önskar, vilken den än är.
BE YOU DU ÄR BLAND VÄNNER
Du kan vara dig själv här, det är så vi lyckas ge genuin och personlig service till våra gäster.
BE CARING SKAPA RUM FÖR MORGONDAGEN
Vi kommer att utmana dig att ta initiativ för att påskynda den positiva globala utvecklingen och bygga denna och framtida generationer som en helhet.
BE BOLD KLIV UR DIN KOMFORTZON OCH GÖR SKILLNAD
Vi har musklerna att se till att bra initiativ lyfts och nyttjas.