KÖKSCHEF SMÖGENS HAFVSBAD

Arbetsbeskrivning

Smögens Hafvsbad är en av Sveriges vackraste hotell-, konferens- och spaanläggningar, beläget i Bohuslän på den svenska västkusten. Här finns 76 hotellrum fördelade på två hotellbyggnader, Spa-avdelning med stort utbud av behandlingar, pool, bubbelpool och stor konferensanläggning samt à la carte restaurang specialiserad på havets läckerheter.



Smögens Hafvsbad ingår, tillsammans med systerhotellet Vann Spa Hotell Konferens, i Meholmen Hotell AB.



Vår ägare, Aspelin Ramm Fastigheter, står för att solvent ägande och en sund personalpolitik.



Är du vår nya KÖKSCHEF?

Du är en glad, engagerad, nyfiken och målmedveten ledare som har ett genuint intresse för matlagning, kulinariska upplevelser och service på högsta nivå.

Du är kreativ och anpassar dig efter situationen. Du ser lösningar framför problem och gillar när det är stundtals högt tempo.

Du har fingertoppskänsla när det gäller ledarskap och du vet hur du får ditt lag i köket att prestera på högsta nivå. Du har förmåga att motivera och lyfta dina medarbetare och ser dig själv som en del av laget.

Kvalitet och service är viktiga ledord för dig samtidigt som du har fokus på ekonomin i köket. 

Som kökschef hos oss kommer du att ha:

- Nära samarbete med övriga avdelningschefer för att utveckla restaurang, konferens, frukost, luncher och menyer.
- Ansvar för den dagliga verksamheten som beställningar från leverantörer, schemaläggning, inventering, kvalitetskontroll mm.
- Personalansvar och budgetansvar.
- Det övergripande ansvaret för hotellets köksverksamhet.
- Du rapporterar till Hotellchef.

Du har med dig:

- Minst gymnasieutbildning inom hotell och restaurang.
- Minst 4-5 års dokumenterad erfarenhet av liknande arbete, uppgifter och befattning.
- God IT-vana.

Arbetet sker dagtid, kvällstid och helger. 

Vi kan erbjuda mycket bra förmåner.

Lön och tillträde enligt överenskommelse.

Rekrytering kommer ske löpande.

VÄLKOMMEN med din ansökan!

Vi kommer endast att beakta de ansökningar som uppfyller vår kravprofil.

Frågor om tjänsten besvaras av Hotellchef Nils Folkesson: nils.folkesson@smogenshafvsbad.se eller telefon: 070-522 35 13.

Vårt kök handlar om ett förhållningssätt till råvaror, smaker och måltiden som helhet. Vi dukar upp med omtanke och trivsel och bjuder våra gäster att njuta nyfångad fisk och skaldjur fiskade på säkra bestånd och kortresta råvaror, rena smaker samt goda drycker.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: SMÖGENS HAFVSBAD, Kök Smögen
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 27 oktober 2020
  • Ansök senast: 27 november 2020

Liknande jobb


Kökschef Måltidsverksamheten, Östhammars kommun

Kökschef Måltidsverksamheten, Östhammars kommun

19 december 2024

19 december 2024

4 december 2024