OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi på TGI Fridays lilla torg ny kökschef. Är du den rätte som kan passa in i vårt team?
Tjänsten innebär att jobba ca 80% i driften, alltså i köket tillsammans med de andra kockarna. Där ser man till att allt är i sin ordning så som matsäkerhet, recept och utbildning utav personal.
Tjänsten innebär att man dagligen kontrollerar att köksredskap, temperatur på kylar och faciliteter håller kvalité.
Du har ett gott samarbete med managerteamet och coachar dem i hur de ska hantera olika situationer som innefattar köket.
Du har ett nära samarbete med Restaurangchefen och Platschefen och diskuterar dagligen driftens olika områden.
Ca 20% av tjänsten innefattar administrativt arbete, så som schemaläggning, rekrytering, beställningar, inventering och dokumentation gällande matsäkerhet.
Vi utbildar internt men nedan kan du se vad som krävs av dig som person.
Vi söker en person som besitter långvarig erfarenhet av att jobba i kök, helst liknande restaurang med koncept och tydliga recept.
Vi söker någon som har erfarenhet och besitter stor kunskap av att leda och coacha människor.
En person som kan jobba efter direktiv och riktlinjer men som även kan ta egna beslut och initiativ som leder till ständig förbättring för företaget och medarbetarna.
Som sökande ska du vara en naturlig ledare och ständigt sträva efter att utvecklas och lära dig nya saker.
Du får gärna vara viljestark, energifull och ha ett öga för detaljer.
Du ska vara positiv och coachande mot personalen runt dig.
Noggrann och alltid se till att recept, renlighet och matsäkerheten följs enligt alla regler.