OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker en drivande och erfaren kökschef, som har ett brinnande intresse för matlagning. Som kökschef arbetar du tätt ihop med övrig personal i restaurangen, du leder och planerar arbetet i köket samt ansvarar för att maten håller god kvalitet.
Du har övergripande ansvar för menyplanering, all produktion av mat, ekonomiskt ansvar, inventering, inköp och livsmedelshygien samt är delaktig i den dagliga produktionen.
Du har övergripande ansvar för övrig personal i köket under vår högsäsong.
Du har relevant utbildning och flera års erfarenhet som kock samt från en ledande befattning. För att vara lämplig i rollen som kökschef har du god förståelse för köksekonomi och tidigare arbetat med god kontroll över kostnader och intäkter. Du har ett strukturerat och organiserat arbetssätt där du har lätt för att kommunicera och samarbeta med din personal.
För att nå dina mål i rollen som kökschef så tror vi att du tycker om att jobba med att motivera och inspirera din grupp så att ni tillsammans når era dagliga mål. Som person är du kunnig och driven och arbetar målinriktat för att alltid uppnå ett ”bästa arbetssätt”. För att uppnå framgång i rollen som kökschef behärskar du svenska och engelska i tal och skrift. Som person ser vi att du är flexibel, ansvarstagande, glad och lösningsorienterad. Din laganda, kreativitet och engagemang är något vi värdesätter högt.
I ditt personliga brev skulle vi vilja veta mer om dina tidigare erfarenheter som ledare, ditt intresse för mat och varför du ser laganda som en viktig del i ditt arbete!
Vi har möjlighet till övernattning, så arbetet hade passat perfekt för dig som vill veckopendla.
Under lågsäsongen upptas restaurangen till största delen av Braheskolan, så arbetstiderna är måndag - fredag dagtid, med undantag för konferensgäster eller vissa helggäster.
Under högsäsongen har vi flertalet kockar & för rätt person som kan inspirera samt delegera så kan arbetstiden förläggas dagtid måndag - fredag.
OM OSS
Restaurang Framnäs är en del av Wisingsö Hotell & Konferens som är ett dotterbolag till Stiftelsen Braheskolan på Visingsö som driver hotell, konferens, restaurang och vandrarhemsverksamhet på Visingsö. Här finns ca 120 sittplatser i restaurangen, festlokal för upp till 150 sittande gäster och en uppskattad uteservering sommartid.
Restaurang Framnäs bjuder på modern svensk husmanskost med fokus på högkvalitet när det gäller både service och råvaror. Vi lägger stolthet i att laga mat från grunden med största delen svenska råvaror av toppklass där vi tar tillvara på vad varje årstid har att erbjuda. För oss är hållbarhetsfrågor viktiga och vi är miljömärkt med Svensk Miljöbas.
Vi serverar boende gäster med frukost och konfererande gäster med förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe och middag. Vi har också många á la carte gäster till middag och en uppskattad buffé på luncherna. I festlokalen firas det bröllop eller bemärkelsedagar, när den inte används för företagsevent. På övervåningen ligger Pub Patron som är perfekt för en afterwork. Under sommarhalvåret flyttar vi en del av köket utomhus för våra uppskattade grillkvällar.
Wisingsö Hotell & Konferens har 52 rum med 97 bäddar. Vandrarhemmet har 49 rum med 126 bäddar.
Kontaktpersoner på detta företaget
Kökschef Jim Ödeén
0390-56608
Restaurangchef Jim Ödeén
0390-56608
Kökschef Patrik johansson
0390-56608