OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en kökschef till Taste Arlanda by Nordrest
Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen.
I mitten av februari 2022 kommer vi att öppna Arlandas första buffétrestaurang inne på Terminal 5. Vi kommer driva restaurangen under det framgångsrika varumärket Taste by Nordrest.
Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan!
Taste by Nordrest, Arlanda ska bli den mest välbesökta restaurangen inne på airside Arlanda.
Konceptet Taste by Nordrest är en vällagad, varierad och inbjudande buffé som på ändras under dagen. Från den bästa äggröran på frukosten till den godaste mjukglassen på middagen. Självklart kommer vi förutom buffén att erbjuda sallader, smörgåsar mm i vår kafédel.
Är du den ledare vi söker?
Vi söker nu en Kökschef, som tar ett övergripande ansvar för köket på Taste by Nordrest, Arlanda.
Du skall ha förmågan att leda, fördela, organisera och kontrollera din organisation. .
Har du tidigare jobbat med restaurangdrift på flygplats ser vi detta som en fördel.
Med gästen i fokus och trivs med ansvar för allt från ekonomi och gastronomi till att personalen trivs på sin arbetsplats.
Vi söker dig som har gedigen restaurangerfarenhet och som tidigare har jobbat i ledande befattningar.
Du är självklart prestigelös och i rollen som kökschef har du möjlighet att påverka och utveckla restaurangen.
Våra värderingar:
Överraska Positivt
Sprida Glädje
Vara Tillgängliga
Kvalitét
Flärd
Generositet
Vi öppnar restaurangen i mitten av februari 2022. Tillträde efter överenskommelse.
Lön: Enligt överenskommelse
Anställningsform/tjänstgöringsgrad: Heltid
Sista ansökningsdag: 1 december
Kollektivavtal: finns med Unionen och HRF
Du som söker ska ha ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete, då restaurangerna kommer att KRAV-certifieras och miljö- och kvalitetscertifieras enligt ISO 9001 samt ISO 14001.
Kontaktpersoner på detta företaget
Johan Östlund
070-545 29 90
Anders Othzén
Kyriakos Kililis
073-0796490
Sarah Rönnqvist
Kattis Arvidsson
Madelene Henriksson
Andreas Österlund