OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kökschef till White Guide krog!
Kvarkenfisk, för sjunde året i rad utsedd till en av Sveriges bästa restaurangupplevelser i White Guide och nominerad till ÅRETS MERROIR AWARD 2017, en av White Guide mest prestigefyllda utmärkelser, gläder oss och stimulerar till att utveckla både anläggningen och verksamheten ytterligare och vi söker.
En innovativ och inspirerande Kökschef som älskar att laga mat och som vill driva och vidareutveckla vårt unika fiskekrogskoncept vid havet. I rollen som Kökschef har du drifts- och kvalitetsansvaret för verksamheten, du jobbar i driften och ansvarar för planering, personal, inköp m.m.
Du har flerårig branscherfarenhet, är en engagerad och självklar ledare som med tydlighet och värme kan inspirera och skapa ett effektivt team. Du är rak och öppen i din kommunikation och har stort fokus på samarbete och att ta tillvara kollektiv kompetens alltid med fokus på kundens bästa.
Intresseanmälan & frågor
Din intresseanmälan inkl. CV skickar du med mail till Gunnar Asplund vd Kvarkenfisk, e-post gunnar@eos.se, tele 070-605 42 30, omgående 2021.
Fakta Kvarkenfisk
Ute vid vackra Rovögerns fiskeläge, strax norr om Umeå via nyanlagd väg hittar du Kvarkenfisk - Fiskekrogen vid havet. Tack vare fisket och kunskapen inom förädling kan vi erbjuda delikatesser direkt från havet som tillagas av våra skickliga kockar! Kvarkenfisk är utsedd för sjätte året i rad av White Guide till en av Sveriges bästa restaurangupplevelser. Vi har 18 000 lunch/middagsgäster under sommarhalvåret och över 2000 julbordsgäster. I vårt koncept ingår luncher/middagar, julbord, företagsevent upp till 150 personer, privata fester, gästhamn/sjömack. husvagn/husbilscamping, boende vid havet.