Kökschef till Backstage Hotel

Arbetsbeskrivning

Är du en kreativ och inspirerande ledare som brinner för mat? Nu har du en unik möjlighet att söka tjänsten som kökschef till Backstage Hotel - ett kök som förser restaurangerna Pop Story och Konsthallen med innovativa menyer.

Konsthallen är restaurang, butik och bageri under ett och samma ta. Konsthallen bjuder in till samkväm där konsten får stå i fokus och huserar i fastigheten från 1880. Restaurangen serverar skaldjur med ett unikt utbud av viner. Pop Story är en konceptuell restaurang med ett karaokerum som bjuder in till en värld av populärkultur från 70-talet fram till idag. Matkonceptet är en samtida version av ”Swedish inclusive” som lämnar utrymme för kreativitet och läckerheter som kittlar varje smaklök och sinne.

Om rollen
Som kökschef ansvarar du för driften och löpande utveckling av den dagliga verksamheten. Du har övergripande ansvar för administrativa delar så som schemaläggning och uppföljning av budgetmål. Personalansvar, utveckling av befintliga anställda samt rekrytering ingår i rollen.

Du kommer rapportera till Food & Beverage Manager, arbete på kvällar och helger ingår i rollen.

Exempel på arbetsuppgifter och ansvar
- Leverantörskontakter och ansvar för utbud inom satta riktlinjer
- Säkerställa att inköpspriser är uppdaterade
- Säkerställa att koncept utvecklas och efterlevs inom hela gruppen
- Säkerställa myndighetskrav, i vissa fall kontakt med berörda myndigheter
- Administrera fakturor i enlighet med ekonomiavdelningens riktlinjer
- Löpande inventering samt rapportering
- Uppföljning av verksamhetens svinn mål samt upprätta handlingsplaner för dessa
- Säkerställa att uppsatta rutiner i köket efterlevs
- Säkerställa att arbetsgruppen utför de utbildningar som krävs enligt koncernens riktlinjer


Din profil
Du är kvalitetsmedveten, kreativ och har en stor förmåga att inspirera och få med dig din arbetsgrupp i samma riktning. Även om du leder dina medarbetare är du lika mycket en lagspelare och vet att magi uppstår när vi arbetar tillsammans. Du är en utpräglad serviceperson som alltid är öppen för nya idéer och lösningar. Du har kunskap om arbetsrätt och kollektivavtal samt rutiner för egenkontroll.

Självklart har du goda mat- och dryckeskunskaper och har tidigare arbetat som kökschef. Eftersom budgetansvar ingår i rollen ser vi därför gärna att du har tidigare erfarenhet av budgetarbete.

Omfattning och villkor
Tjänsten är heltid, tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader. Start efter överenskommelse. Kollektivavtal och bra förmåner är en självklarhet för oss!

Ansökan
I din ansökan vill vi att du inkluderar ett motivationsbrev där du förtydligar vad som attraherar dig med tjänsten. Motivationsbrevet ersätter det traditionella personliga brevet. Antingen lägger du en motiverande text direkt i ditt CV eller så bifogar du motivationsbrevet under ”Personligt brev” i ansökningsformuläret.

Sista ansökningsdag är den 30 november. Vi arbetar med löpande urval och kan tillsätta tjänsten även under ansökningstid. Varmt välkommen med din ansökan!

Cirkus Venues är en av de största aktörerna inom Stockholms evenemangs- och besöksnäring med restauranger, hotell och arenor koncentrerade till Djurgården. Koncernen består av Backstage Hotel och Hotell Hasselbacken, Cirkus Arena & Restaurang, Konsthallen, Pop Story samt Glasklockan 2 som öppnar i norra Djurgårdsstaden under 2026.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Cirkus Venues
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 15 november 2022
  • Ansök senast: 30 november 2022

Liknande jobb


Hotell Hallstaberget söker köksmästare

25 november 2024

21 november 2024

20 november 2024

Kökschef

19 november 2024