OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kökschef till Biobaren
Brinner du för burgare & bärs?
Gillar du att leda, utveckla och inspirera?
Är du en kreativ kock med gott ordningssinne?
Då finns det en plats för dig, som Biobarens nya Kökschef!
Arbetsbeskrivning
Som Kökschef på Biobaren är det du som planerar köksverksamheten, sköter inköp, schemaläggning och logistik. Du arbetar med vår menyutveckling för att fortsatt hålla oss à jour och hitta balansen mellan spännande smaktrender och vår egen stil. Ditt team leder du med stort hjärta och engagemang och du är den som skapar, leder och utvecklar köket långsiktigt.
Till dina arbetsuppgifter hör även köksekonomi; inköp och kalkylering. Det är en del av ditt dagliga arbete och du jobbar nära våra leverantörer för att hålla en god kvalitet och balanserad inköpskostnad. Kvalitet på allt vi serverar är av allra högsta vikt, vilket du också känner är en självklarhet. Du är van att arbeta i det varierande tempo som hör restaurangköket till och kan konsten att både planera och leda verksamheten genom såväl låg- som högsäsong. Du är också van att hålla en god arbetsmiljö och goda rutiner för miljö och hälsa. Tillsammans med övriga kökschefer deltar du i Krogfamiljens ledningsgrupp med planering, uppföljning av ekonomi, event och personalförsörjning. Vi arbetar med molnbaserade digitala verktyg där verksamheten planeras och följs upp. Till vår hjälp finns, gemensamt i koncernen: Personal-/Ekonomiadministratör, Grafiker, samt VD.
Du som Kökschef
För att verkligen känna dig som hemma i rollen som Kökschef hos Krogfamiljen behöver du ha erfarenhet av att laga mat i en utpräglad servicemiljö. Du har en hög ambitionsnivå och det kommer naturligt för dig att vara en arbetande, närvarande teamledare; cirka 90% av din tid arbetar du som en del av teamet.
Du känner sannolikt igen dig i att ha en coachande och utvecklande approach i ditt ledarskap, vilket passar utmärkt då delar av personalstyrkan ofta är unga och relativt oerfarna. Du skapar struktur i din arbetsvardag, inte bara för dig själv, men även för ditt kök och team. Vi ser gärna att du har utbildning eller motsvarande relevant erfarenhet inom områdena Restaurang, Kök, Ekonomi och Ledarskap.
Att arbeta på kvällar och helger bör kännas som ett positivt inslag i din arbetsvardag.
Lär känna Biobaren
Biobaren är kvarterskrogen där vi brinner för hamburgare och hantverksöl i alla dess former. Utbudet av öl är stort, men vi blandar gärna drinkar såväl som häller ett glas vin då och då. Krogen är välbesökt året runt, men har en säsongsökning under sommaren då uteserveringen drar många gäster. Vi anordnar frekvent ölprovningar och filmquiz, såväl som festkvällar och DJ-spelningar.
Spana in vårt koncept närmare på:
www.biobaren.se
Tjänsten
Fast anställning, tillsvidare. Inledande provanställning Start omgående enligt överenskommelse.
Ort
Karlskrona
Din ansökan
Ansöker gör du med CV och personligt brev. Vi ser fram emot att få lära känna dig närmre.
Om du har frågor om ansökan kan du kontakta Kitty Frejd, 0733 - 40 43 30 eller maila till kitty@engqvistzimmerman.se
Tidsplan
Vi vill ha din ansökan så fort som möjligt då ansökningar hanteras löpande. Varmt välkommen med din ansökan!