Kökschef till Bistro Capitol

Kökschef till Bistro Capitol

Arbetsbeskrivning

Bistro Capitol är en intim och Hedersgulddrakebelönad restaurang som ligger i och samverkar med Bio Capitol, Vasastans moderna kvartersbiograf. Vi vänder oss till en vuxen publik som vill äta och dricka gott och som strävar efter en god film och en angenäm och unik bioupplevelse utöver det vanliga.

Vi serverar en säsongsanpassad meny med mindre rätter och lyxiga pizzor. Vi tar vår inspiration från hela världen men i synnerhet från Medelhavetsköken med deras förkärlek för rena och kvalitativa råvaror. Vår löjromspizza är en klassiker, lantpatén en gästfavorit och drottningkammusslorna med chili en återkommande beställning. Vår matupplevelse har hyllats i DI Weekend, Dagens nyheter och Svenska Dagbladet.

Vi strävar efter att vara din naturliga kvällshub oavsett om du vill äta en längre middag med familjen eller dricka busigt vin med kompisgänget. Vår servering sker både i vår intima matsal och diskret till utvalda platser i biografsalongerna. Det är avslappnat, med hög kvalitet och familjärt.

På Capitol jobbar servis och kök bokstavligt talat sida vid sida och vårt öppna kök ger en mycket nära kontakt med gästerna och matsalen där vi skapar en unik helhetsupplevelse i Vasastan.


Utöver Bistron har vi även vår foajéservering där försäljning av snacks och dryck sker till publiken innan föreställningen. Här serveras vinvänlig chark och ost som förbereds av köket. Vi jobbar lyhört mot filmrepertoaren med tex vår löjrom & blinier-låda med tillhörande Bollingerchampagne till James Bond och Afternoon tea till Downtown Abbey.


Vi använder oss av våra unika förutsättningar för att skapa en upplevelse utöver det vanliga.

Om tjänsten
Du har ansvar för all matservering på Capitol och den löpande driften med fokus på nöjda medarbetare och gäster samt att driva en lönsam verksamhet genom effektiv/noggrann planering.
Det innebär bland annat;
• Aktiv utveckling av köksverksamheten för Bistron samt salongsserveringen mot biografen.
• Personalansvar för köksverksamheten såsom schemaläggning, utvecklingssamtal, arbetsmiljöfrågor samt att trimma ett professionellt team.
• Du har ekonomiskt resultatansvar för din avdelning.
Schemaplanering, inköp med mera är, som nämnt ovan, en del av det dagliga arbetet. Men framför allt är du delaktig i allt som händer i köket och leder ett vasst team.

Din Profil
Du är en strukturerad person med genuint intresse och kärlek till maten. Genom ditt ledarskap inspirerar och motiverar du dina medarbetare att leverera upplevelser i världsklass. Vi söker en ledare, inte en chef så vi ser att du är ödmjuk, prestigelös, organiserad, noggrann, stresstålig samt har en stark känsla för gästen i fokus men även viljan att utveckla dig själv, dina medarbetare och verksamheten mot uppsatta mål.

Vad vi erbjuder
En spännande tjänst där ingen dag är den andra lik.
Möjlighet till flexibilitet i arbetsdagarna. Du sätter ditt eget schema utefter din heltid och verksamhetens behov.
Bra personalförmåner i biografen.
En verksamhet i ständig utveckling. Vi står aldrig still utan vill hela tiden utvecklas och tänka nytt. Där blir du en viktig pusselbit.
Vi erbjuder goda arbetsvillkor och stora möjligheter att vidareutvecklas som chef och ledare.

Rollen ingår i ledningsgruppen för Bio & Bistro Capitol och rapporterar till F&B Manager.
Anställningen är heltid/tillsvidare med 6 månaders provanställning.
För frågor om tjänsten, vänligen kontakta F&B Manager Alexander Holmqvist på alexander.holmqvist@capitolbio.se

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Bistro Capitol STOCKHOLM
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 22 september 2021
  • Ansök senast: 22 oktober 2021

Postadress

Sankt Eriksgatan 82
STOCKHOLM, 11362

Liknande jobb


Avdelningschef till brickdukningen i Växjö

Avdelningschef till brickdukningen i Växjö

22 november 2024

Köksansvarig kock till Beckombergaskolan

Köksansvarig kock till Beckombergaskolan

20 november 2024

Kökschef

Kökschef

19 november 2024