Kökschef till Brasserie Stadsparken i Västerås

Arbetsbeskrivning

Brasserie Stadsparken är en folklig och modern krog och restaurang mitt i Västerås city, härligt belägen alldeles invid vatten och i parkmiljö.
Här kan gästerna sjunka ner i en skön fåtölj med något att dricka eller samla kompisgänget för en bit mat i ett av våra mer avskilda bås. Köket lagar folklig, klassisk mat i rejäla portioner och med smaker som gästen både känner igen och överraskas av. Sommartid är Brasseriet en av stans mest besökta restauranger!


Under åren har Vardagruppen förvaltat Brasserie Stadsparken till en av Västerås folkligaste och mest omtyckta mötesplatser. Från klassisk husmanskost till ostron och råbiff ihop med en välsorterad bar har vi bjudit på spännande smakupplevelser intill glittrande vatten och grönskande stadspark sedan 2014.

Nu öppnar vi upp för en av våra mest spännande tjänster! Efter nästan tio års tjänstgöring i organisationen är det dags för vår köksmästare att söka sig vidare till nya utmaningar. Vi är enormt tacksamma för vår tid tillsammans, men nu är det dags att fylla dessa stora skor.

Det här är en tjänst med ansvar, men också med befogenheter och frihet att forma ditt eget team och leda arbetet med kökets profil. För tjänsten krävs att du delar våra ambitioner kring kvalitet och service samt har god kunskap om köksekonomi. Du är en positiv arbetsledare som skapar förutsättningar för en öppen och trivsam arbetsmiljö.

I dina arbetsuppgifter ingår också att:


Utveckla och förbättra verksamheten tillsammans med ledningsgruppen

Ansvara för kökets inköp, ekonomi och resultat

Ansvara för hygienrutiner och egenkontroll av livsmedelshantering.



För att lyckas i rollen bör du trivas med att arbeta och leda i en händelserik miljö och det är uppskattat om du är organiserad och har ett strukturerat arbetssätt. Som köksmästare är du en del av ledningsgruppen som du också rapporterar till.

Som person hos oss krävs att du är positiv, noggrann och trivs med att jobba både självständigt och i grupp. Du bör ha en god social förmåga och vana att jobba i team där du behåller lugnet även vid hög belastning. Som person ser vi också att:


Du har goda ledaregenskaper och erfarenhet från liknande roll med vana av att leda ett köksteam i händelsernas centrum.

Du skriver och talar god svenska eller engelska



Vad vi erbjuder

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med en provanställning på 6 månader och placering i centrala Västerås. Arbetstiden är varierande – både dagtid, kvällstid och helgtjänstgöring förekommer.

Du kommer ingå i ett team med duktiga medarbetare samt få en ekonomiskt trygg arbetsgivare som jobbar långsiktigt och har trettio års erfarenhet av att driva framgångsrika krogar och restauranger. Vi erbjuder en fast generös lön med möjlighet till utveckling både i form av utbildning och andra resurser.

Vänligen ange den sökta tjänsten vid ansökan. 

Varaktighet: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast möjligt, ansökningar behandlas löpande
Lön: Månadslön, enligt överenskommelse
Övrigt: Vi erbjuder en schysst lön och schyssta villkor med möjligheter att utvecklas. Självklart finns kollektivavtal och medlemskap i Visita.

Välkommen med din ansökan via Cheffle!


2-4 års erfarenhet

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Brasserie Stadsparken
  • 1 plats
  • 6 månader eller längre
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 2 juli 2024
  • Ansök senast: 1 augusti 2024

Postadress

Stora gatan 35
VÄSTERÅS, 72212

Liknande jobb


Kock

Kock

6 november 2024

6 november 2024