OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Om Carotte
Carotte Concierge erbjuder kvalitativ Soft Facility Management och förvandlar våra kunders kontor och fastigheter till en mötesplats som gör skillnad och där människor vill vistas. Oavsett om det handlar om ett smakfullt event, företagsrestaurang, servicepersonal eller att leverera förstklassig catering till både vardag och fest. Våra största drivkrafter är kvalitetshöjd, kreativitet och att hålla en servicenivå som vida överträffar våra kunders förväntningar.
Carotte består idag av fem bolag, Catering, Deli, Event, Housekeeping och Staff. Tillsammans tar vi ett helhetsgrepp om allt som har med mat, möten och service att göra hos våra kunder. Koncernen grundades till 1982 och har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. I september 2022 etablerar vi Carotte Catering på Läppstiftet i Göteborg. Där kommer vi erbjuda såväl lunch som konferens, event och extern catering. Som ett led i detta rekryterar vi en kökschef som vill få en nyckelroll i denna satsning.
Om tjänsten
Som kökschef får du arbeta i en av Göteborgs mest spännande köksroller. Du får en nyckelfunktion i Carotte Caterings etablering av mat i Göteborg. Initialt har du en viktig del i uppstartsfasen där du är delaktig i allt från rekrytering till inköp och övrigt planeringsarbete. I rollen som kökschef ansvarar du för konceptutveckling, kvalitetssäkring och alla avdelningarnas menyer och utbud. Du strukturerar kökens dagliga drift och logistik genom att coacha, arbetsleda och utbilda personal. Du har ett kommersiellt fokus och säkerställer att alla matlevereranser håller en hög kvalité, oavsett om fem eller 1000 personer ska äta samtidigt. Som kökschef ansvarar du för lunch- och cateringproduktion samt bageri.
Du är kökets språkrör till verksamhetens övriga avdelningar och driver årligen medarbetarsamtal. Koncernen har en stark central köksorganisation som arbetar för att utveckla och ge stöd till dig i ditt arbete.
I tjänsten ingår även:
- Kalkylering av menyer och ansvara att uppsatta ekonomiska mål följs
- Övergripande ansvar kring hygien, egenkontroll av livsmedelshantering och liknande rutiner inom köket.
- Utveckla nya koncept och menyer efter rådande trender och säsong
Vi söker dig som
Har gedigen erfarenhet av att arbeta som kökschef i en stor och gärna eventtung verksamhet. Du är en stark ledare som trivs i en roll där du utvecklar andra personer. Att arbeta med ett kommersiellt fokus och att drivas av nyckeltal är självklart för dig. Du är nytänkande och strävar alltid mot att utveckla organisationen framåt. Vidare är du en lagspelare som har lätt för att arbeta med övriga avdelningar inom organisationen.
Välkommen med din ansökan!
Denna rekrytering sker med hjälp av Carotte Staff, koncernens egna rekrytering- och bemanningsföretag. Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på negin@carotte.se. Ansökningarna hanteras löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mail!
Kontaktpersoner på detta företaget
Sandra Bäckman
Sarah Högbacka
Oscar Ohlsén
Fideli Svensson