OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Clarion Collection® Hotel är en samling personliga hotell med en genuint mysig och varm känsla. Du hittar våra hotellpärlor mitt i stan, just nu i Sverige, Norge och Lettland. Hos oss får du inte bara en skön hotellsäng och en riktigt god frukostbuffé. Vi bjuder dessutom på Afternoon Sweets och, som den enda hotellkedjan i Norden, på vår omtyckta middag Tonight’s Special – alla dagar i veckan.
Vi vill att våra gäster ska se oss som en vän på resan. En varm, omtänksam vän att komma hem till, var de än befinner sig. Vi har en klar vision om att Clarion Collection Hotel ska erbjuda den mest personliga vistelsen med genuin omtanke. Träffar den visionen dig rakt i hjärtat? Då ser vi fram emot att få träffa dig!
Clarion Collection – Yours truly
Vi söker en kökschef som kan ta vårt fantastiska hotell och vår unika produkt till nästa nivå. Du har en bakgrund som kock eller mycket god erfarenhet från matlagning och samtidigt ett öga för kundens upplevelse i restaurangen. Du drivs av att leda & utveckla andra!
På Clarion Collection Hotel Kompaniet så bjuder vi alla gäster på frukostbuffé, fika och kvällsbuffé. Vår restaurang erbjuder vällagad mat med bra råvaror och ofta är det vår omtyckta kvällsmåltid som gör att gästerna väljer att bo hos oss om och om igen. Vi har även event som lockar till oss den lokala gästen och våra ambitioner är alltid höga. Nu söker vi dig som vill utveckla och driva "Stans skönaste hotell " tillsammans med oss.
I tjänsten ingår bland annat följande:
- Driva, planera och vägleda arbetet på avdelningen
- Schemaplanering/ansvar & optimering av arbetstimmar
- Beställningar till avdelningen
- Personalansvar och daglig coaching av medarbetare i kök och restaurang
- Inventering vid månadsskifte
- Daglig drift i kök och restaurang
- Uppföljning av gästkommentarer
Övrigt
- Anställningen är 100 %
- Kökschefen ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD
- Varierande arbetstid, kvälltjänstgöring ingår beroende på hotellets drift
- Tillträde så snart som möjligt
- Lön enligt överenskommelse
På Hotel Kompaniet arbetar vi mycket över avdelningarna och som kökschef förväntas du ta ett ansvar utöver din avdelning och driva samarbetet mellan avdelningar. Som en viktig del i ledningsgruppen är du också med och utformar strategiska planer för hotellet och leder utvecklingen av dessa i din avdelning.
Ansökningarna kommer att behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Så skynda att söka om detta är rätt för dig! Ansökningar tas emot i systemet nedan och för eventuella frågor ta kontakt med VD Åsa Björkman på 0708-898856 eller asa.bjorkman@choice.se (observera att vi ej tar emot ansökningar på mail, enbart i systemet nedan).
Är du redo att ta vårt köks- och restaurangteam till nästa nivå och är en passionerade person? Välkommen med din ansökan!