Kökschef till Clarion Wisby

Kökschef till Clarion Wisby

Arbetsbeskrivning

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Spännande roll ledig mitt på Visbys paradgata - Vi söker Kökschef till Clarion Wisby!

Clarion Hotel Wisby är ett hotell med unik historia och atmosfär, beläget innanför Visbys ringmur. Här finns 212 hotellrum, 8 mötesrum, festvåning, Selma City Spa, Kitchen & Table och Gotlands mest passionerade personal. Att arbeta på Clarion Hotel Wisby handlar om att tillsammans med kollegorna ge vår huvudperson, gästen, hotellupplevelser utöver det vanliga.

Vår mest intensiva konferenssäsong sträcker sig från maj-september och då hanterar vi allt från små lokala möten till mingelevent för flera hundra personer i vår paviljong. Övriga månader har vi andra event såsom bankettmiddagar, fester och julbord. Hotellets a la carte restaurang, Kitchen & Table har året runt verksamhet och har under året flera roliga event såsom Thanksgiving, weekendpaket och mycket mer. Sommaren 2021 hade Eatery Social popup restaurang på hotellet och vi ser fram emot att lansera fler liknande samarbeten och popups där du som kökschef kommer ha en central roll.

Om jobbet

Som Kökschef på Clarion Wisby ansvarar du för kökets ekonomi, med budget, prognos och uppföljning. Det är ditt ansvar att rekrytera, schemalägga och utveckla ditt köksteam. Du ansvarar för menykomponering, hotellets totala matutbud och dess presentation. Ditt ansvar är att leda och utveckla köksteamet. Inköp för din avdelning ingår i dina arbetsuppgifter samt att ansvara för att egenkontrollprogrammet efterföljs enligt livsmedelsverket.
Vi söker dig som har god erfarenhet från att leda, driva och utveckla en organisation.

Som ledare hos oss har du förmågan att utveckla dig själv, dina medarbetare och verksamheten mot samma mål – nöjda gäster och nöjda medarbetare!

• Du som Kökschef har det övergripande ansvaret över alla kök på hotellet, Bankettkök, Frukostkök och Kitchen & Table. I detta är du kreativ och har en förmåga att leverera en hög kvalitet i dina åtaganden.
• Du är ytterst ansvarig för avdelningens drift och kommer arbeta hands on nära ditt team för att nå nyckeltal för effektivitet och råvarukostnad samt andra uppsatta mål.
• Arbetstiden anpassas efter hotellets verksamhet vilket innebär att dags-, kvälls- och helgarbete råder.
• Du rapporterar till F&B Manager och kommer arbeta nära Front oh House för att tillsammans skapa en stark restaurangdivision.

Vem är du?

• Du har en passion för service och vill med ditt sätt att leda inspirera, engagera och motivera dina medarbetare att leverera service och matupplevelser i världsklass.
• Du är en prestigelös och naturlig ledare som har en förmåga att skapa ett vinnande team genom att vara en god förebild och motivera och därmed kunna visa vägen.
• Du har en förmåga att kunna tänka ekonomi i alla led och du triggas av att driva lönsamhet.
• Du är nytänkande och älskar att förbättra och förnya.
• Du har dokumenterad erfarenhet med goda resultat inom kök i en ledande position och att arbeta med banketter och kökslogistik.
• Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift; både engelska och svenska.
• Dina goda samarbetsegenskaper kommer medföra att ett fantastiskt team skapas där alla arbetar i samma riktning.

Det finstilta

• Vi erbjuder en arbetsplats full av energi, mod och begeistring och stora utmaningar.
• Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde enligt överenskommelse.
• Lön efter överenskommelse.
• Provanställning tillämpas.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Tegestedt, Food & Beverage Manager, på andreas.tegestedt@choice.se

Verkar detta vara en perfekt match för dig? Skicka din ansökan idag.

Vad väntar du på?! Join our team!

Kontaktpersoner på detta företaget

Fia Wikström
+46 0498-257560

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Clarion Hotel Wisby
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 3 juni 2022
  • Ansök senast: 19 juni 2022

Besöksadress

Strandgatan 6
None

Postadress

Box 1319
Visby, 62124

Liknande jobb


Avdelningschef till brickdukningen i Växjö

Avdelningschef till brickdukningen i Växjö

22 november 2024

Köksansvarig kock till Beckombergaskolan

Köksansvarig kock till Beckombergaskolan

20 november 2024

Kökschef

Kökschef

19 november 2024