OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Om vår kund
Vår kund är ett familjärt mötes och festhotell beläget i Sigtuna med utsikt över Mälaren. Restaurangen erbjuder mat av högsta kvalitet med fokus på att den ska vara god att äta, god för kropp och knopp men även god för omvärlden. Ekologisk, närproducerat, inga e-nummer där allt hemmagjort.
Om tjänsten
I rollen som kökschef kommer du att leda och arbeta tillsammans med ett team på fyra andra kockar. Du är utbildad kock och har jobbat minst några år tidigare som kökschef på ett mindre ställe. Som kökschef leder du arbetet och ansvarar för den dagliga driften i restaurangen, du har i nära samarbete med hotellchefen ansvar för menyplanering, inventering, inköp och livsmedelshygien samt är delaktig i den dagliga produktionen. Vidare brinner du för yrket och vill ha en långsiktig tjänst och arbetsplats med ambitioner att lyfta stället ytterligare. Tjänsten är heltid, tillsvidare.
Vi söker dig som
- Har en passion för service och genom ditt ledarskap inspirerar och motiverar du dina medarbetare att leverera service och matupplevelser i världsklass
- Har ett intresse för det ekologiska och hållbara köket
- Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
- Är flexibel med arbetstider och kan arbeta både dag, kväll och helger
Välkommen med din ansökan
Denna rekrytering sker i samarbete med Carotte Staff. Om du har frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Josefin Bengtsson på nummer 076 611 02 10 eller Josefin@carotte.se. Ansökningarna hanteras löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar vi mail!
Kontaktpersoner på detta företaget
Sandra Bäckman
Sarah Högbacka
Oscar Ohlsén
Fideli Svensson