OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och utveckla ett av Sveriges mest spännande hotellrestauranghus? Vi är inte en matsal, utan en levande krog och mötesplats där vi alltid jobbar för att överträffa gästens förväntningar och skapa leenden. Stelt och ordentligt är ord som vi inte förstår alls. Vi lever våra värdeord Professionell, Passionerad och Lekfull.
Vi har samlat en blandning av människor med olika bakgrund som alla har ett sjukligt intresse för service men också för att göra våra kvällar och dagar innehållsrika och roliga. Här på Pigalle tänker vi så mer än någon annan! Musik, leenden, maten, drinkarna, servicen och uppmärksamheten.
Känner du igen dig? Då borde du läsa vidare och joina vårt team!
Vi tror att du som har tidigare erfarenhet inom ledarskap och att bygga starka team, som har en bred gastronomisk bakgrund och även har ett öga för det visuella och detaljer. Med din ledarerfarenhet leder du ditt team tillsammans framåt. Genom ditt nära ledarskap ser du och tar tillvara på allas olika styrkor i ditt team. Med din goda samarbetsförmåga skapar du bra förutsättningar att bygga starka band över avdelningar.
Så med noga och medvetet utvalda råvaror, att det visuella blir en fröjd för ögat och med smaker som skapar minnen för livet, då är vi hemma. Här kan vi vara stolta över den mat vi serverar och levererar till våra gäster. Din passion för mat genomsyrar ditt arbete och inspirerar ditt team till utveckling. Du, precis som vi, älskar att få tänka utanför ramarna och utmana det traditionella tänket, i strävan efter att bli lite bättre idag än igår.
Du rapporterar direkt till Operations Manager och ansvarar för ditt team med allt från nyckeltal, dina medarbetare och deras utveckling, men även att utveckla gästupplevelsen och strategierna för att nå målen. Du ingår i hotellets Avdelningschefsgrupp och är ansvarig för matupplevelsen i huset dvs. Bar Amuse, Atelier, Frukost och i våra nya möteslokaler i Palais.
Låter det intressant? Perfekt! Svara på frågorna nedan och låt oss komma i kontakt!
Sista ansökningsdag är den 23 mars.