Kökschef till Hovås Kallbadhus restaurant, festvåning, konferens

Arbetsbeskrivning

Som Kökschef på Hovås Kallbadhus har du huvudansvaret för att driva och utveckla matkonceptet och hjärtat (köket) hos oss! Du kommer med nya idéer på event och menyer som du sedan genomför, tillsammans med vår drifts- och restaurangchef. Du arbetar aktivit i köket. Budget- och personalansvar för köket ingår i tjänsten. Restaurangen byggs i detta nu ut med ytterligare 80-100 platser, till ca 180 sittande gäster, lägg där till en fantastisk uteservering. Dessutom byggs köket, kylutrymmen och lager ut, samt ett helt nytt kök i anslutning till matsalen på övervåningen. Det skapar helt nya möjligheter för utveckling!

Vi söker dig som är medveten om hur viktigt det är att få alla små detaljer att samspela för att skapa en fulländad helhet. Du är en ledare som ser varje dag på arbetet som en ny utmaning och som med trygghet och erfarenhet driver verksamheten framåt.

Dina egenskaper
• Har ett brinnande intresse för mat & dryck och kan laga god mat för många med kärlek
• Kan arbeta operativt i köket och samtidigt strukturerat styra köket administrativt
• Har förmåga att ta till sig ekonomiska förutsättningar och agera självständigt

Som person är du coachande och entusiasmerande och är trygg och ödmjuk i ditt ledarskap. Matkvalitet och hållbarhet, liksom service är viktigt för dig och du är mån om att personalen och gästerna trivs. Du är driftig och ansvarsfull och inser även att struktur och uppföljning är viktigt för att få en fungerande verksamhet.

Vi vill att du har
• Är utbildad kock och har minst sex års erfarenhet efter skolan
• Arbetat som Kökschef tidigare
• Haft helhetsansvar med eget budget- och resultatansvar
• Erfarenhet från fine dining är mer


Hovås Kallbadhus är en oas. Endast 15 minuter från Göteborg, precis vid havet och med egen strand, har vi unika förutsättningar att fortsätta utveckla vår restaurang-, event- och konferensanläggning till en plats som är ”top of mind” hos allt fler människor. Vi har daglig verksamhet med lunch samt á la carte på kvällstid. Bordsservering gäller både under lunch och kväll. Beställningsverksamhet så som bröllop, företagsfester, privata fester och minnesstunder äger rum löpande under året. Vår verksamhet är unik och vi söker dig som vill driva den vidare med passion och kvalitet! www.hovaskallbadhus.se

Kontaktpersoner på detta företaget

Kökschef Henrik Olsson
031-28 61 71
Driftschef Maria Löberg
031- 360 70 73
Drifschef Maria Löberg
031-3607073
VD Charlotte Davidson
031-360 70 70
VD Charlotte Davidson
031286171

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Hovås Kallbadhus Restaurant AB
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Vi har kollektivavtal med Unionen och HRF.
  • Tjänsten är heltid, tillsvidare, som inleds med provanställning. Arbetet kommer variera vad gäller dag, kvällar och helg även om arbetet huvudsakligen sker dagtid måndag till fredag.
  • Publicerat: 18 mars 2017

Besöksadress

Fjordvägen
Hovås

Postadress

Box 9006
Göteborg, 40091

Liknande jobb


Avdelningschef till brickdukningen i Växjö

Avdelningschef till brickdukningen i Växjö

22 november 2024

Köksansvarig kock till Beckombergaskolan

Köksansvarig kock till Beckombergaskolan

20 november 2024

Kökschef

Kökschef

19 november 2024