Kökschef till Jensens Bøfhus i Stockholm

Kökschef till Jensens Bøfhus i Stockholm

Arbetsbeskrivning

Kökschef till Jensens Bøfhus i Vasagatan

Som kökschef på Jensens Bøfhus kommer du att vara en del av ett ledarteam som hela tiden arbetar mot det gemensamma målet att ge alla våra gäster en upplevelse av god service och kvalitet. Dessutom kommer du att arbeta aktivt med att skapa en attraktiv arbetsplats med hög trivsel bland medarbetarna. I rollen som kökschef har du, tillsammans med restaurangchefen, huvudansvaret för restaurangens dagliga drift.

Din profil:

Du har lätt för att skaffa dig överblick samt har en förmåga att hålla huvudet kallt i stressiga situationer.
Du är kvalitetsmedveten och kompromissar aldrig när det gäller rengöring och hygien.
Du föregår alltid med gott exempel och låter ditt engagemang smitta av sig på dina kollegor.
Du trivs med varierade arbetstider och har ingenting emot att arbeta vissa helger.
Du är ambitiös, engagerad och vill utvecklas. Utmaningar ser du som spännande möjligheter att lära.
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av ledarskap i restaurangbranschen, exempelvis från en fastfood-kedja, vägkrog, storkök eller dylikt.
Tjänsten:

Att arbeta som kökschef på Jensens Bøfhus innebär att du i ditt dagliga arbete alltid bör utgå från tre viktiga ledord: Kvalitet, renlighet och service.

Vi garanterar våra gäster god service och kvalitet genom att arbeta utifrån ett koncept som varit en del av många danskars vardag under nu snart 25 år. En av grundförutsättningarna för att lyckas i restaurangbranschen är renlighet och god hygien. Vi accepterar endast, och siktar alltid mot, högsta betyg vid miljöförvaltningens inspektioner! Vårt koncept gör det lättare för dig som kökschef att se till att våra standarder inom detta område efterlevs. I rollen som kökschef kommer du vidare att fungera som restaurangchefens högra hand, men får också möjlighet att självständigt ta ansvar för kök och bemanning.

De första veckorna kommer du att arbeta med att lära känna arbetsrutinerna i köket och dessutom tränas inom följande områden:

Schemaläggning och kollektivavtalsregler
Egenkontroll, rengöring och hygien
Varubeställning/mottagning av varor
Inventering
Ekonomi/räkenskaper
Ledarskap och arbetsmiljö
Vi erbjuder:

Attraktiv lön med resultatbonus.
En restaurang med duktiga och motiverade medarbetare.
Ett genomarbetat koncept samt möjligheten att få arbeta i ett väletablerat företag.
Ett utbildningssystem som kontinuerligt tillhandahåller stöttning i ditt dagliga arbete.
Efter att ha genomgått vår internutbildning kommer du med all säkerhet känna dig väl rustad inför nya.
Jensens Bøfhus är ett danskt företag med ett flertal restauranger runtom i Danmark, Sverige och Norge. I Sverige finns det för närvarande totalt 5 restauranger i Malmö, Stockholm och Jönköping. Ta chansen att få arbeta i en spännande organisation med utmanande och utvecklande arbetsuppgifter. Mer information om Jensen's hittar du på  www.jensens.se

Kontaktpersoner på detta företaget

Daniel Larsson
+46 8300951

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Jensens Bøfhus
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 14 mars 2022
  • Ansök senast: 13 april 2022

Besöksadress

Sveavägen 53
None

Postadress

Sveavägen 53
Stockholm, 11359

Liknande jobb


Avdelningschef till brickdukningen i Växjö

Avdelningschef till brickdukningen i Växjö

22 november 2024

Köksansvarig kock till Beckombergaskolan

Köksansvarig kock till Beckombergaskolan

20 november 2024

Kökschef

Kökschef

19 november 2024