OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kosta Boda Art Hotel AB är ett unikt designhotell som exploderar i färg, form och njutning med ursprung i glaset. Hotellet ligger i hjärtat av Glasriket i Småland och har 102 rum, 10 konferens- och grupprum, två restauranger, vår unika Glasbar och en komplett SPA-avdelning. Vi är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster. Kosta Boda Art Hotel är ett helägt dotterbolag till New Wave Group AB.
Kosta Boda Art Hotel söker nu en erfaren, engagerad och passionerad Kökschef som tillsammans med vår F&B Manager vill utveckla, ansvara för att skapa och ge våra gäster gastronomiska upplevelser i toppklass.
Vi söker dig som är kunnig, har ett brinnande intresse för matlagning och som alltid sätter gäster, kvalitet, service och kollegor i fokus. Du har kunskap och är van vid att leda personal och att ta stort ansvar i köket. Du ansvarar du för kökets ekonomi, budget, prognos, uppföljning och inköp. Det är ditt ansvar att rekrytera, schemalägga, utbilda och utveckla ditt köksteam. Du ansvarar för menykomponering, och har det övergripande ansvaret för verksamhetens samtliga kök. Vi anser att samarbete och en härlig stämning i köket är nyckeln till framgång och en bra produkt.
Din roll kräver ödmjukhet, mod och stort engagemang och att du har en innovativ och lösningsfokuserad inställning. Du är ytterst ansvarig för avdelningens drift och kommer arbeta hands on nära ditt team för att nå nyckeltal för effektivitet och råvarukostnad samt andra uppsatta mål.
Vi tror att du är en prestigelös och naturlig ledare, som har en förmåga att skapa ett vinnande team genom att vara en god förebild och därmed kunna visa vägen. Du har en förmåga att kunna tänka ekonomi i alla led och triggas av att driva lönsamhet samtidigt som du är nytänkande och älskar att förbättra och förnya.
Arbetstiden anpassas efter hotellets verksamhet vilket innebär att dags-, kvälls- och helgarbete råder.
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Urval och intervjuer för rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, så hör av dig så snart du kan.
Har du frågor om tjänsten? Vänligen kontakta vår Food&Beverage Manager, Carmine Lobrace på carmine.lobrace@kostabodaarthotel.se
Varmt välkommen med din ansökan!
Kontaktpersoner på detta företaget
Spachef Nathalie Gill
0478-34843
Hotellchef Patrick Fransson
0478-34832
Kökschef Andrew Lemon
0708-121461
Restaurangchef Kim Pedersen
0478-34840
Ann Callenholt
0478-34855
VD Johan Trollnäs
0478-34832
Kökchef Andrew Lemon
0708-121461
Kökschef Andrew Lemon
0478-34841
Malin Sagebrant
0736228304
Kökschef Andrew Lemon
0708-121461