OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.
Arbetsplatsbeskrivning
Vi är en F-6 skola Älvsjö med cirka 620 elever och 85 personal.
Vår skola är utspridd på två adresser och i hjärtat av den äldre skolbyggnaden ligger vår skolrestaurang. Planerna på en ombyggnad av skolrestaurangen har påbörjats för att möta den expansion skolan har genomgått. Vi söker en kökschef – som tillsammans med vår kock och våra köksbiträden fortsätter att lyfta vår skolrestaurang till oanade höjder.
Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är trygg i din egen kompetens med en stark social förmåga som låter dig hålla en positiv och utåtriktad inställning till såväl elever som personal. Du arbetar alltid proaktivt för att möjliggöra förbättringar och förändring i rätt riktning. Vi vill ha en person som med driv och vilja som, tillsammans med vår kock, kan lyfta våra luncher och mellanmål till något alldeles speciellt. Du kommer att träffa alla elever och all personal varje dag vilket gör att du behöver vara en socialt kompetent person
som är bra på att skapa relationer och kommunicera. Du ska kunna tänka utanför ramen och vara öppen för nya idéer och samtidigt kunna följa uppsatta mål. Du ska ansvara för och hålla budget för skolrestaurangen.
Arbetsuppgifter
• Arbetsleda, strukturera och medverka i arbetet i köket
• Planera matsedlar samt göra beställningar av matvaror
• Bevaka att lagar och förordningar och riktlinjer inom verksamhetsområdet följs
• Genomföra egenkontroll och HACCP
• Ha kunskap om specialkost, säker mat och skollagens krav på näringsriktig mat
• Bereda och tillaga skolmåltider inklusive specialkost
• Skapa en positiv, utvecklande och hållbar arbetsmiljö i köket inom satta ramar
• Ansvara för den ekonomiska uppföljningen i köket
• Ansvara för och hålla i skolans matråd
• I arbetet kan även ingå att medverka vid rekrytering av kökspersonal, genomföra utvecklingssamtal och se till att personalen fortbildas
• En stor del av arbetet består av administrativa arbetsuppgifter
Kvalifikationer
• 3-årigt gymnasium inom livsmedelsprogrammet eller annan dokumenterad utbildning inom området
• 3-4 års erfarenhet inom storkök/restaurang
• Flerårig erfarenhet av arbetsledning
• Datavana
Övrigt
• Ett krav är att du kan uttrycka dig obehindrat både skriftligen och muntligen på svenska
• Meriterande är erfarenhet av Agresso inköpssystem och kommunala skol-/storkök
• I ansökan ska Du bifoga dokument som styrker efterfrågade kvalifikationer
• Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet
• Vi påbörjar urvalsprocessen omgående. Beställ gärna redan idag utdrag ur belastningsregistret
• Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk internt inom Utbildningsförvaltningen.
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Kontaktpersoner på detta företaget
Rektor Lennart Kågestam
HR-konsult Eva Åsander
08-508 11 519
Enhetschef, Ekonomienheten Gunilla Axenbo
HR-konsult Eliana Hjelm
08-508 117 23
HR-konsult Gunilla Dahl
08-508 117 38
Tf enhetschef Oskar Sevefjord
Per Hedlund-Andersson
0850844733
Per Hansson
076-120 37 02
Maja Velasco
076-120 37 03
Jessica Forsberg
0761224310