OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Hej
Vi driver en lunchrestaurang med cateringverksamhet och festvåning i Danvikcenter i Nacka. Vi serverar 200-250 lunch per dag, levererar lunchmat, bufféer, plockmat, sallader, fika, a la carte mm till hela Stockholmsområdet. Vi har höga ambitioner vad gäller kvalitet och utseende på det vi gör.
Återhämtningen efter Coronatiden har gått snabbare än väntat så vi behöver anpassa kostymen och växla upp organisationen igen på ett nytt sätt. Vi har en rätt stor verksamhet med ett 15-tal medarbetare.
Din huvuduppgift är att ansvara för kvaliteten på maten, leda och fördela arbetet, beställa varor, sköta egenkontroll och laga god mat. Du ska ha vana av liknande arbetsuppgifter. Fast månadslön plus resultatprovision utgår.
Verksamheten har drivits i 30 år och organisationen är inarbetad med flera medarbetare som varit i företaget under många år. Men efter Coronan har vi lucka i organisationen.
Arbetstider är främst må-fr 07-15.30 samt ca var tredje lördag på dagtid.