OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Har du driv att vara med och skapa framtidens matkultur? Är du en kökschef som brinner för hållbarhet, hälsa och livets goda? Gillar du att utveckla mer än att förvalta? Är du grym på att bygga service- och innovationskultur i ditt team? Då är du rätt person för uppdraget!
I februari 2023 öppnar Nola Bistro och Vigor & Joy's café i Mölndals allra nyaste och mest spännande stadsdel, GoCo Health Innovation City. Här kommer vi möta gästerna hela dagen, från morgonens surdegsfralla till eftermiddagens energigivande fika eller spontana AW, där emellan en god lunch och ett event eller två. Nu vill vi ha med dig, en kökschef som brinner lika starkt som vi gör för framtidens hållbara och hälsosamma matkultur, en matkultur som kräver innovation och nytänk och som inte gör avkall på livets goda.
Vill du veta mer om Nola Bistro kika in här
Om rollen
Rollen som kökschef för Nola Bistro är både bred och spännande. Här får du en möjlighet att vara med redan vid uppstarten av ett roligt restaurangprojekt och vara delaktig i att förädla våra koncept. När verksamheten är igång kommer du att leda och inspirera din arbetsgrupp till att skapa en matupplevelse som tar oss närmare en hållbar matkultur och som bidrar till GoCos vision om att vara en destination och utvecklingsplats för hälsa och innovation. Genom kreativitet och fingertoppskänsla för vad som attraherar våra gäster skapar du och ditt team upplevelsen genom ett levande materbjudande, lockande aktiviteter och samarbeten med matkreatörer och allt annat ni tror kan bidra till Nola Bistros framgång.
I dina arbetsuppgifter ingår bl.a:
• ansvar för att skapa en positiv matupplevelse.
• arbetsledning och coachning av personalen i köket.
• ansvar för inköp av råvaror och rutinerna kring det.
• ansvar för kökets ekonomi och resultat.
• ansvar för inventering och lagerhållning.
• ansvar för hygienrutiner och egenkontroll av livsmedelshantering.
• delta i kökschefsmöten och liknande forum.
• utveckla och förbättra verksamheterna tillsammans med restaurangchefen.
I ditt ledarskap bidrar du till ett gott samarbete mellan kök och restaurangdel och skapar förutsättningar för en öppen och trivsam arbetsmiljö. Du tar ansvar genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och inspirera till kompetenshöjning. Du rapporterar till restaurangchef och är en del av restaurangens ledningsgrupp. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med en inledande provanställning på 6 månader med placering i Mölndal. Arbetstiden är främst dagtid mån-fre men kvälls- och helgtjänstgöring kan förekomma. Restaurangen beräknar att öppna i februari 2023.
Vår perfekta match
Du har troligen en lång bakgrund från namnkunniga restauranger i storstäder och/eller med internationell erfarenhet och du trivs att arbeta i team. Du har en gymnasieutbildning inom hotell och restaurang eller annan likvärdig utbildning. Du har goda ledaregenskaper och har flerårig erfarenhet från liknande roll med vana av att leda i ett kreativt kök. Vidare har du en god förståelse för ekonomi och vad som bidrar till en lönsam verksamhet. Du bör ha erfarenhet av systematiskt arbetsmiljöarbete samt förståelse av vikten av en god arbetsmiljö. Då vi har både svenska och internationella kunder så pratar och skriver du svenska och engelska obehindrat och vi ser också att du har en god datorvana gärna med kunskaper inom digital kommunikation och sociala medier.
Du
Som person är du nyfiken och engagerad med ett ständigt utvecklingsdriv. Hållbarhet och hälsa tillsammans med en njutningsfull matupplevelse är dina ledstjärnor. Service och kvalitet ligger i ditt dna och du har god förmåga att se möjligheter och hitta olika typer av lösningar. En av dina styrkor ligger i att skapa ett starkt team och bibehålla goda relationer med gäster och kollegor samtidigt som du ser till affärens bästa. Du trivs med att arbeta och leda i en händelserik miljö och har ett strukturerat arbetssätt samt en utvecklad prioriteringsförmåga.
Stämmer detta in på dig? Skynda dig att skicka in en ansökan!
Vi erbjuder
Du kommer in i ett nytt team med höga ambitioner som tillsammans ska utveckla Coors restaurang Nola Bistro med fokus på hållbarhet. Coor är en långsiktig arbetsgivare, med de många framtida utvecklingsmöjligheter som ett bolag i stark tillväxt medför. Vi är ett stort bolag med mycket trygghet men också mycket entreprenörsanda och innovation. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vidare arbetar vi aktivt för att skapa en stark servicekultur och att ständigt utveckla och engagera alla medarbetare. Coor har flera serviceanpassade utbildningar för sina anställda och också specialistanpassade utbildningar för olika yrkesgrupper. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.
Övrig information och kontaktuppgifter
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta regionchef Marina Thunberg via mail marina.thunberg@coor.com.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.
Coor har sedan starten 1998 drivit förnyelse av Facility management-branschen och haft en stark tillväxt. Idag omsätter vi drygt 10 miljarder och är marknadsledande i Norden. Vår ambition är fortsatt stark tillväxt samtidigt som vi blir ett på riktigt hållbart företag och halverar vårt kol-dioxidavtryck.
Inom området mat och dryck driver Coor restauranger, caféer och butiker hos företag, hyresvärdar, sjukhus och universitet i Sverige. Vår ambition är att var ledanade i att skapa helhetsupplevelser kring mat på jobbet – från restaurangmiljön och njutningen till hållbarheten och hälsan.
Kontaktpersoner på detta företaget
Gruppchef Mikael Larsson
08-55396181
0730-684058
Coor Service Management
Johanna Lindstedt
08-7642532
Marcus Kahanek
011-194354