OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vad vi söker
En prestigelös ledare som kan hjälpa oss att ta Nybroe till nästa nivå.
Naturligtvis älskar du mat och kan kombinera kreativitet med organisation.
Du ska ha erfarenhet av köks- eller kallskänksarbete helst i en ledande position.
Erfarenhet av Haccp samt köksekonomi.
En person som tycker det är inspirerande och spännande med utmaningen att växa tillsammans med företaget.
Exempel på vad du kommer att göra:
Leda det dagliga arbetet i produktionsköket samt det öppna köket i baren.
Schemalägga kökspersonal.
Ansvara för HACCP program och att hygienrutiner efterlevs.
Ansvara för kvaliteten på levererade produkter.
Underhålla utbud, recepturer och kalkyler.
Vara med i den dagliga driften.
Etablera kök och utbilda personal när vi är redo att öppna fler restauranger.
Vi erbjuder:
Ett varierande arbete i ett etablerat och omtyckt koncept.
Du får möjlighet att påverka och sätta grunden för expansion där din roll kommer att bli övergripande ansvarig för samtliga kök i den blivande kedjan.
Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan i dag!