OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
På Scandic vill vi att alla ska ha känslan att de är bland vänner. Det gäller våra gäster och våra medarbetare, både i hur vi beter oss och hur vi ser ut. Hos oss ska man aldrig känna sig dum när man vill ställa en fråga eller när man tappar skeden vid matbordet. För det finns inga dumma frågor och skedar är gjorda för att tappas! Att vi och våra gäster känner sig komfortabla och hemma är otroligt viktigt, för enligt oss är sann lyx detsamma som att kunna vara sig själv. För att åstadkomma detta tror vi att det krävs ledare som visar vägen, utvecklar, förbättrar verksamheten och är goda föredömen. Vill du vara en del av detta? Då väntar Scandic på dig!
Scandic Skellefteå är ett av våra cityhotell som inom kort kommer genomgå omfattande renoveringar. Renoveringarna omfattar allt från reception, lobby till restaurang och hotellrum. Vår restaurang-, konferens- och bankettverksamhet är omfattande, så mat och dryck är en mycket viktig del av hotellets upplevelse.
Nu söker vi dig – en inspirerande ledare med passion för matlagning. Du gillar att ta ansvar, har en god känsla för service och vill bidra till en glädjefylld miljö som ger energi åt både kollegor och gäster.
Dina arbetsuppgifter
Som Kökschef ansvarar du för all produktion och mat som serveras alla våra gäster. Sist men inte minst ansvarar du för att laga god och varierad mat till vår personal på hotellet.
Du leder och utvecklar teamet i köket och disken. Du ska säkerställa en hög kvalitet och service och utvecklar rutiner för ett effektivt och smidigt arbete. I ditt ansvarsområde ingår menyplanering, HACCP, inventering, schemaläggning och bemanning samt budgetansvar för inköp och personal.
Du är en del av ledningsgruppen för hotellet och rapporterar till Food & Beverage Manager.
Din profil
Du ska ha minst 6 års yrkeserfarenhet varav 3 år som kökschef eller motsvarande. Vi tror att du är en inspirerande ledare med god förmåga att leda och utveckla dina medarbetare. Du är en person som har lätt för att samarbeta med andra människor och du är noggrann och lösningsorienterad.
Du har en utvecklad känsla för service, är flexibel och ser till så att verksamheten följer de lagar och säkerhetsföreskrifter som gäller för restaurangdrift och hantering av mat och alkohol.
Du har grundläggande kunskaper i ekonomi. Goda datakunskaper och att obehindrat kunna kommunicera i tal och skrift på svenska och engelska är ett krav.
Vad vi erbjuder dig
På Scandic får du möjlighet att utvecklas genom inspirerande karriärvägar, både i Sverige och utomlands och vi ser gärna att du har vilja och potential att ta ytterligare steg inom vår organisation. Vi erbjuder en arbetsplats där hållbarhetsfrågor har ett stort fokus och vi hoppas att du vill bidra med ditt engagemang och din kompetens, så vi kan bli ännu bättre. Scandic är en del i ett mångkulturellt samhälle och för att kunna möta upp är det viktigt för oss att vår personal speglar de gäster vi har. Därför är mångfald en viktig del i vår vardag.
Caring, Casual, Creative och Competitive är våra ledord!
Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Patrik Nordkvist, Hotelldirektör, på telefon: 070-294 16 46 eller via mail: patrik.nordkvist@scandichotels.com
Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Kontaktpersoner på detta företaget
Åsa Karlsson
+46 910 752417, +46 70 9735033
Patrik Nordkvist
+46 (0)910-752417, +46 (0)70-2941646
Patrik Nordkvist
+46 (0)910-752417, +46 (0)70-2941646
Negash Beyene
+46 (0)910-752419, +46 (0)721802129