OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en kökschef till Pontus Frithiofs och Nordrests storsatsning i Sälen!
Pontus Frithiof och Nordrest fortsätter sitt mångåriga, framgångsrika samarbete och öppnar två nya restauranger i Skistars magnifikt nybyggda hotell Skistar Lodge i Hundfjället, Sälen.
I våra 2 restauranger och stora loungebar är ambitionen casual dining och där ska våra gäster få uppleva det lilla extra på sin skidsemester. Hos oss kan man äta god och vällagad mat, dricka bra viner och uppleva en rapp och hög servicegrad i en sorlig, trevlig lokal med plats för många.” //Pontus Frithiof
Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen.
Pontus group har en enastående stamtavla och DNA-kod. Med lite fantasi kan man säga att vi är den småbusiga avkomman till den kompromisslöse livsnjutaren Jan Stenbeck, stjärnkocken Erik Lallerstedt, överklasshumoristen Prinsessan Lilian samt mig själv Pontus Frithiof, krögare och entreprenör. Vi eftersträvar högsta tänkbara kvalitet i allt vi gör, men aktar oss samtidigt för att fastna i varje form av överpretentiös stelhet eller konstlad snobbism. Vi vill vara bäst på det vi erbjuder, men samtidigt på ett avslappnat och charmigt sätt. Vi vill att våra gäster njuter och har kul i alla lägen, och att vi får dela den glädjen med dem genom vår förstklassiga mat, dryck och service. Högsta klass och kompromisslös kvalitet, men med glimten i ögat och nära till skrattet, det är vårt DNA. En nypa flärd helt enkelt”.
Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan!
Hotellet och restaurangerna kommer blir nästa vintersäsongs självklara snackis i Sälen.
Våra koncept innefattar en riktigt bra hotellfrukost, den nya generationens skidlunch, en sober premium after ski och våra gäster har två riktigt sympatiska kvällsrestauranger att välja mellan.
Är du den ledare vi söker?
Vi söker nu en Kökschef, som tar ett övergripande ansvar för båda restaurangerna.
Du skall ha förmågan att leda, fördela, organisera och kontrollera din organisation. Till din hjälp har du två stycken underställda köksmästare.
Har du tidigare jobbat på hotell eller annan multiservice ser vi detta som en fördel.
Med gästen i fokus och trivs med ansvar för allt från ekonomi och gastronomi till att personalen trivs på sin arbetsplats.
Vi söker dig som har gedigen restaurangerfarenhet och som tidigare har jobbat i ledande befattningar.
Du är självklart prestigelös och i rollen som kökschef har du möjlighet att påverka och utveckla restaurangerna.
Våra värderingar:
Överraska Positivt
Sprida Glädje
Vara Tillgängliga
Kvalitét
Flärd
Generositet
Restaurangerna kommer att öppna i början av december, tillträde enligt överenskommelse.
Lön: Enligt överenskommelse
Anställningsform/tjänstgöringsgrad: Heltid
Sista ansökningsdag: 17 september
Kollektivavtal: finns med Unionen och HRF
Du som söker ska ha ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete, då restaurangerna kommer att KRAV-certifieras och miljö- och kvalitetscertifieras enligt ISO 9001 samt ISO 14001.
Kontaktpersoner på detta företaget
Johan Östlund
070-545 29 90
Anders Othzén
Kyriakos Kililis
073-0796490
Sarah Rönnqvist
Kattis Arvidsson
Madelene Henriksson
Andreas Österlund