Kökschef till THS restaurangverksamhet

Arbetsbeskrivning

Välkommen till vårt team om elva personer i den dagliga driften och uppemot hundra kollegor vid större arrangemang. Vi lagar 200 000 portioner mat/år och vid event kan vi ha uppemot 600 sittande bankettgäster. Dagligen har vi runt 500 gäster till lunch och i caféet. Utöver det har vi ca 200 st event/år, allt från 50 koppar kaffe till trerätters middag för 100-tals gäster. En väldigt omväxlande och spännande verksamhet kan vi utlova. 
 
Vem är du?
Nu söker vi dig som brinner för gastronomi, är kreativ och som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Vi ser att du är en utbildad kock (meriterande om du varit kökschef) med flera års erfarenhet av en ledande roll i köket. Det är viktigt att du är ordningssam och strukturerad samt en väldigt bra matlagare. Största delen av din dag spenderas i köket med att laga mat och att handleda övrig kökspersonal i det dagliga arbetet.

• Du har ett gott ekonomiskt sinne och är en positiv person med mycket energi.
• Menyplanering sker i samråd med verksamhetschef för att säkerställa att vi når relevanta nyckeltal och budget.
• Du behärskar svenska språket obehindrat i både tal och skrift.
• Du är prestigelös, flexibel, har "skinn på näsan" och vågar säga ifrån
• Du är ödmjuk, stresstålig, rak och ärlig.
Den vi söker ansvarar för:

• Utbud
• Inköp
• Produktion
• Livsmedelshantering
• Kvalitetskontroll
• Hygienkontroll
• Egenkontroll
• Personalansvar: Schemaläggning, utveckling, rekrytering och introduktion till köket, totalt fyra medarbetare. 

Om anställningen
Anställningsvillkor: Heltid, tillsvidare med sex månaders provanställning 
Arbetstider: Dagtid måndag - fredag (vid event kan kvällar och helger förekomma) 100 % arbetstid är på plats. Kollektivavtal finns.

Unikt för denna arbetsplats:
Vi äter lunch tillsammans dagligen. Vi stöttar, utmanar och backar upp varandra och hjälper till där det behövs. Vi får ett nytt stort kök nästa år, med mer plats. Du arbetar fram till midsommar och är sedan ledig hela sommaren. Du har fem veckors semester och övertid tas ut i kompledighet. Du får en gedigen introduktion med nuvarande kökschef som är kvar till december. 
 
Var ligger arbetsplatsen?
Drottning Kristinas väg 15-19
10044 Stockholm
 
Arbetsgivaren
Tekniska Högskolans Studentkår
 
Kontakt
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Growisit - Vi rekryterar för besöksnäringen
För frågor om tjänsten: 
Kontaktperson: Hanna Söderfjäll
Tel: 0793-130 149
hanna.soderfjall@growisit.se


Tekniska Högskolans Studentkår, THS, är en anrik studentkår som bildades 1902. I kårhuset på KTH samt på arkitekturskolan bedriver vi lunchrestaurang (Restaurang Nymble), catering samt festvåning.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Growisit
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 23 september 2022
  • Ansök senast: 7 oktober 2022

Liknande jobb


Avdelningschef till brickdukningen i Växjö

Avdelningschef till brickdukningen i Växjö

22 november 2024

Köksansvarig kock till Beckombergaskolan

Köksansvarig kock till Beckombergaskolan

20 november 2024

Kökschef

Kökschef

19 november 2024