OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
KÖKSCHEF - med kärlek till mat och människor till TRIFTENS restauranger i Täby
Vår kökschef ska snart vara föräldraledig och vi söker dig som vill ta ett helhetsansvar för Triftens kök. Triften har stadigt vuxit och ambitionsnivån är hög. Med två restauranger, bageri, kafé och festvåning finns stora möjligheter för rätt person även efter det att vår kökschef är tillbaka från föräldraledigheten.
Du har flerårig erfarenhet från kall- och varmkök och tycker om variationen från lunch, à la carte, festvåning och catering. Du är utbildad kock och har bred och dokumenterad erfarenhet och ett stort intresse för matlagning och råvaror.
Du vill alltid erbjuda dina gäster vällagad mat och du hanterar råvaror med kunskap och respekt för smaker, hygien, hållbarhet och ekonomi.
Du har kreativa idéer, energi och arbetslust som du vill dela med dig av. Du trivs som bäst med ditt arbete när gästen är riktigt nöjd. Du tycker om att samarbeta med andra men kan också självständigt ta ansvar och att ibland arbeta ensam. Du vill bidra för att utveckla dig själv, Triften och dina medarbetare för att gemensamt kunna växa.
Jobba med Triften och gör världen lite godare.
Tillsammans med Triftens ledningsgrupp planerar och leder du det dagliga arbetet samt bidrar till Triftens långsiktiga utveckling.
Med måltiden i fokus erbjuder Triften en plats för glada och goda möten mellan människor. Triften växer för att ge förorten god och vällagad mat och bakverk i trevlig och välkomnande miljö – för livets måltider!
Vi lagar och bakar från grunden med nära samarbeten med våra leverantörer och vi föredrar ekologiska råvaror. Vi tycker själva om att veta vad vi äter och ställer höga krav på allt från kvalitet på råvara till den färdiga måltid som serveras våra gäster.
Kontaktpersoner på detta företaget
Krögare Stina Wallster
0708150500
Restaurangchef Jimmi Rossi
08 244 555