OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
KÖKSCHEF - med kärlek till mat och människor till TRIFTENS restauranger i Täby
#jobbjustnu
Triften växer och ambitionsnivån är hög! Med två restauranger, bageri, kaféer och festvåning finns stora möjligheter och spännande utmaningar för rätt person.
Du har flera års erfarenhet från kall- och varmkök och tycker om variationen från lunch, à la carte, festvåning och catering. Du är utbildad kock och har bred och dokumenterad erfarenhet och ett stort intresse som du vill vidareutveckla inom matlagning, ledarskap och service.
Du vill alltid erbjuda dina gäster vällagad mat och du hanterar råvaror med kunskap och respekt för smaker, hygien, hållbarhet och ekonomi.
Du har kreativa idéer, energi och arbetslust som du vill dela med dig av och du trivs som bäst med ditt arbete när gästen är riktigt nöjd. Du tycker om att samarbeta och har erfarenhet av att delegera och leda. Du vill bidra för att utveckla dig själv, Triften och dina medarbetare för att gemensamt kunna växa.
Jobba med Triften och gör världen lite godare.
Tillsammans med Triftens ledningsgrupp planerar och leder du det dagliga arbetet samt bidrar till Triftens långsiktiga utveckling.
Med måltiden i fokus erbjuder Triften en plats för glada och goda möten mellan människor. Triften växer för att ge förorten god och vällagad mat och bakverk i trevlig och välkomnande miljö – för livets måltider!
Vi lagar och bakar från grunden med nära samarbeten med våra leverantörer och vi föredrar ekologiska råvaror. Vi tycker själva om att veta vad vi äter och ställer höga krav på allt från kvalitet på råvara till den färdiga måltid som serveras våra gäster.
Kontaktpersoner på detta företaget
Krögare Stina Wallster
0708150500
Restaurangchef Jimmi Rossi
08 244 555