OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vann Spa Hotell och Konferens är ett fyrstjärnigt hotell som ligger 23 km nordost om Lysekil. Hotellet har 156 rum, 8 konferenslokaler och 10 grupprum. Vårt SPA är 1 000 kvm stort med 8 pooler både ute och inne. Det finns ett flertal tränings-, behandlings- och avkopplingsformer att välja bland och allt detta i ett naturskyddsområde precis intill Gullmarsfjorden.
Vann Spa Hotell Konferens ingår, tillsammans med systerhotellet Smögens Hafvsbad på Smögen, i Meholmen Hotell AB.
Vår ägare, Aspelin Ramm Fastigheter, står för att solvent ägande och en sund personalpolitik.
Är du vår nya KÖKSCHEF?
Vann Spa Hotell Konferens är i ett starkt utvecklingsskede.
Vi satsar på att utveckla vårt nya koncept Vann Aktiv vilket kommer att omfatta hela verksamheten. Detta innebär att kreativitet och uppfinningsrikedom kommer vara våra ledord.
Du är en glad, engagerad, nyfiken och målmedveten ledare som har ett genuint intresse för matlagning, kulinariska upplevelser och service på högsta nivå. Du är kreativ och anpassar dig efter situationen. Du ser lösningar framför problem och gillar när det är stundtals högt tempo.
Du har fingertoppskänsla när det gäller ledarskap och du vet hur du får ditt lag i köket att prestera på högsta nivå. Du har förmåga att motivera och lyfta dina medarbetare och ser dig själv som en del av laget.
Kvalitet och service är viktiga ledord för dig samtidigt som du har fokus på ekonomin i köket.
Som kökschef hos oss kommer du att ha:
- Nära samarbete med övriga avdelningschefer för att utveckla restaurang, konferens, frukost, luncher och menyer.
- Ansvar för den dagliga verksamheten som beställningar från leverantörer, schemaläggning, inventering, kvalitetskontroll mm.
- Personalansvar och budgetansvar.
- Det övergripande ansvaret för hotellets köksverksamhet.
- Du rapporterar till Hotellchef.
Du har med dig:
- Minst gymnasieutbildning inom hotell och restaurang.
- Minst 4-5 års dokumenterad erfarenhet av liknande arbete, uppgifter och befattning.
- God IT-vana.
Arbetet sker dagtid, kvällstid och helger.
Vi kan erbjuda mycket bra förmåner.
Lön och tillträde enligt överenskommelse.
Rekrytering kommer ske löpande. Sista ansökningsdag 2016-08-31.
VÄLKOMMEN med din ansökan!
Vi kommer endast att beakta de ansökningar som uppfyller vår kravprofil.
Frågor om tjänsten besvaras av Hotellchef Susanne Åhlund: susanne.ahlund@vann.se eller telefon: 070-253 99 05.
På VANN Spa Hotell och Konferens är vi och våra gäster smått galna i pinfärsk fisk och skaldjur i bohuslänsk världsklass. Havets stora skafferi är därmed självklar huvudleverantör till de skickliga kockarna i vårt kök. Och de behandlar sina råvaror med stor kärlek och härlig kreativitet. Ostron, hummer, kräftor, räkor, musslor, krabbor är bara några exempel på råvaror som väcker ren och skär matpoesi när de serveras på VANN. Inlandets goda köttprodukter och det härligt gröna är ett mycket uppskattat smakrikt komplement. Gemensam nämnare är högsta kvalitet och närhet till både odlare och fiskare.