OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kökschef sommarjobb/extrajobb
Varaktighet, arbetsperiod 27/6-29/7 Heltid
Arbetsplats Herräng, ca 5 mil norr om Norrtälje.
Herräng Dance Camp är det största och mest omfattande i hela världen inom sin genre; afroamerikansk swingdans och swingmusik från 1920 - 1940-talet. Festivalen pågår årligen under tre-fem veckor varje sommar sedan 1982. De sista åren har vi haft runt 5000 besökare från över 70 länder. Verksamheten pågår dygnet runt alla 3 veckor med scenshower, orkestrar, framträdanden, DJ’s, föredrag, utställningar, swingdans och mycket annat.
Vår sommarfestival driver flera serveringsställen där majoriteten av den varma maten tillagas i ett modernt centralkök. Vi söker en ansvarig kökschef och en kock för att driva verksamheten tillsammans med vår kökspersonal. Du är kreativ, sätter menyer som är smakrika, nyttiga, moderna, har ett miljötänk och gärna med internationella inslag. Du har koll på ekonomi, ledarskap, är motiverande och ser till att ni alla tillsammans levererar mat som uppskattas av våra festivalbesökare. Du rapporterar till restaurangchefen och har möjlighet att anställa och utbilda personal.
Köket levererar mat till ca 500 personer under tre veckor V27, 28 och 29. Vecka 26 och 30 är det ca 50-75 personer på plats som bygger upp och river lägret.
I köket lagas frukost, lunch (2-3 rätter), middag (2-3 rätter) samt beredning av sallader, mackor samt ev bullar, bröd och smårätter till 2 caféer och 1 bar.
Frukost, lunch och middag serveras i anslutning till köket. Sallader, mackor och smårätter levereras till caféer och baren på festivalområdet.
Du ansvarar för daglig drift av verksamheten i centralköket, arbetsledning av kökspersonalen, planering av menyer, kvalitetsarbete och egenkontroll. Du köper in matråvaror samt förbrukningsartiklar till kök och restauranger och har ansvar för köksekonomin.
Lön enligt senare överenskommelse
Vi erbjuder boende.
Erfarenhet och kvalifikationer:
Tidigare erfarenhet från att jobba i och driva ett skol- eller restaurangkök är ett krav
Kompetens om regelverk för kök och restaurang.
Har erfarenhet av inköps- och leverantörskontakter.
Har koll på köksekonomi, meny- och personalplanering.
Det är en meriterade om du har tidigare erfarenhet från eventkök eller festivaler.
Vill du veta mer?
Kontakta Bo Eriksson 070-675 45 40 eller bo@herrang.com
Ansökan
Skicka gärna in din ansökan till bo@herrang.com så snabbt som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.
Kontaktpersoner på detta företaget
VD Daniel Heedman
+46705766033