OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kan du ge våra äldre en guldkant på dagen genom att laga goda och välsmakande måltider? Kan du laga klassisk husmanskost med twist? Då är jobbet som kökschef på Väsbygården något för dig!
Väsbygården ligger centralt i Vallentuna. Köket lagar ca 350 portioner per dag fördelat på lunch och middag till kommunens två vårdboenden samt kylda matlådor till hemtjänstens kunder. I anslutning till köket finns en lunchrestaurang öppen för allmänheten. Menyn är baserad på traditionell husmanskost där vi strävar efter att laga så mycket som möjligt från grunden. Viss bakning och desserttillverkning ingår också i den dagliga produktionen. Köket är öppet alla dagar om året.
Arbetsuppgifter
Arbetet som kökschef innebär att du ansvarar för planering, inköp och produktion. Matlagning är en stor del av arbetet. Du ansvarar även för arbetsmiljö och egenkontroll. Arbetsledning samt utveckling av verksamheten och medarbetarna är viktiga uppgifter. Du ska ha god kontroll på enhetens ekonomi och aktivt arbeta för att minska svinn. I arbetet ingår att sköta beställningar av varor, distribution av matlådor, fakturahantering och personalrapportering via nätet. Du sköter kontakten med äldreomsorgens personal och kunder.
I Vallentuna är äldreomsorgens kök organiserad i en kostenhet under kostchefen. Som kökschef är du en del av kostenhetens ledningsgrupp och deltar i den gemensamma utvecklingen av hela kostorganisationen. Vi arbetar efter kommunens övergripande kostpolicy.
Kvalifikationer
• grundutbildning som kock inom storhushåll eller restaurang
• erfarenhet från liknande verksamhet
• erfarenhet av arbetsledning inom måltidsverksamhet är meriterande
• goda kunskaper i gällande hygienföreskrifter och lagstiftning
• erfarenhet av specialkoster
• goda datakunskaper
• du förstår och kan uttrycka dig väl i tal och skrift
Personliga egenskaper
• goda ledaregenskaper
• god samarbetsförmåga
• serviceinriktad
• strukturerad
• flexibel
Information
Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Semestertjänst. Viss helgtjänstgöring kan förekomma. Provanställning 6 månader.
För ytterligare info kontakta Charlotte Müntzing, kostchef, tel. 08-587 852 11 eller Malin Engström, bitr kostchef, tel: 08-587 852 13. Mer information och fackliga representanter hittar du på www.vallentuna.se/ledigajobb
Du är varmt välkommen att skicka din ansökan med ett personligt brev och CV senast 2019-04-22. Intervjuer kommer att hållas fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. OBS! Vi tar inte emot ansökningar/ intresseanmälningar via e-post och vi undanber oss all form av rekryteringshjälp i denna rekrytering.
Bemötande, tillgänglighet och fokus på kunden är viktigt för vårt arbete med resultat och ökad kvalitet.
Vallentuna kommun vågar testa! Vi har som ambition att ligga i framkant när det gäller digitalisering, arbetssätt och arbetsmetoder och som medarbetare hos oss har du en central roll i utvecklingsarbetet. Dina professionella och hjälpsamma kollegor stöttar dig samtidigt som dina coachande chefer ger dig frihet, tid, förtroende och mandat att utveckla både ditt arbete och din roll med kvalitet. I Vallentuna kan du kombinera en attraktiv miljö med ett meningsfullt jobb – här har du möjligheten att vara med och skapa något nytt!
Kontaktpersoner på detta företaget
Ingrid Fuchs, Kostchef
08-587 852 11
Malin Engström, Biträdande kostchef
08-587 852 13
Susanne Hamilton Löves, Rektor
08-587 852 51
Pernilla Sjöström, Arbetslagsledare
08-587 852 27
Annika Sjöström Segerhjelm, Arbetslagsledare
08-587 852 62
Susanne Hamilton Löves, Rektor
08-587 852 51
Linnea Olsson, musiklärare
Pernilla Sjöström Nisell, Biträdande rektor
08-587 852 27
Jan Eriksson, Rektor
08-587 852 51
Pernilla Sjöström Nisell, Bitr rektor
08-587 852 27