OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vill du utveckla verksamheten tillsammans med oss? Vi söker förstärkning till vår restaurang med en kökschef som jobbar i driften hand i hand med ägarna. Vi söker dig med erfarenhet av både husmanskost och á la carte.
Som kökschef ansvarar du för den dagliga verksamheten i köket. Tillsammans med teamet och ägarna planerar, leder och deltar du i: matlagning och övrig daglig drift, utveckling och framtagning av menyer, planering av våra fest- och cateringbokningar, arbetsledning, schemaläggning, beställningar och leveranser, köksekonomi, kontroller och andra operativa uppgifter. Varierande arbetstid med dagtid, kvällar och helger.
Du har några års erfarenhet av restaurangkök. Vi tror att du har tidigare jobbat med arbetsledning. Du brinner för matlagning och verksamhetsutveckling. Du har en särskild känsla för service och värdskap. Du är en närvarande ledare som lyssnar, inkluderar och hittar lösningar. Kommunikation och förmågan att hålla ett helhetsperspektiv i ett restaurangtempo går naturligt för dig.
Vi är ett litet familjärt team som jobbar tätt tillsammans och hugger i där det behövs. För att passa in är även du positiv, anpassningsbar och målmedveten. Du trivs med att samarbeta men klarar av att lösa dagliga situationer på egen hand. Vi stöttar varandra och har roligt på jobbet!
Västerports kök är en restaurang i Varbergs innerhamn. Vi serverar luncher med husmanskost, á la carte och catering. www.vasterportskok.se