OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.
Arbetsplatsbeskrivning
Området Campus Konradsberg på Kungsholmen drivs och förvaltas till stora delar av Utbildningsförvaltningen.
Uppbyggnaden till ett skolkluster där samverkan med flera olika parter på området är en process som pågår. I området Konradsberg finns Kungsholmens västra gymnasium och Rålambshovsskolan - Konradsberg som drivs av Utbildningsförvaltningen samt Manillaskolan och Hällsboskolan som drivs av Specialpedagogiska Skolmyndigheten och friskolan Stockholms Internationella Montessoriskola.
Skolköket är idag Stockholm stads största och är kärnverksamheten som har en kapacitet att tillaga mellan 3500-4500 portioner lunch varje dag, året om till flera olika skolor. Drygt 2000 portioner serveras till eleverna de olika skolorna i Konradsberg och resten levereras till andra skolor som bygger om och som behöver mat under en begränsad tid.
Campus Konradsberg tillhör gymnasieområde 4 och som idag innefattar Globala gymnasiet, International School of the Stockholm Region (ISSR), Kungliga Svenska Balettskolan (KSB), Elevboendet Skärholmen, ESS gymnasiet, Kungsholmens gymnasium, Thorhildsplans gymnasium, Kungsholmens Västra gymnasium, Anna Whitlocks gymnasium och Campus Konradsberg.
Arbetsbeskrivning
Campus Konradsberg har högt satta mål och ska bli en av de ledande inom skolmåltiden och bli uppmärksammade för vårt arbete med skolmaten och skolrestaurangen. Maten vi serverar ska alltid vara god, tilltalande, modern, nyttig och framförallt ska maten hamna i magen hos eleverna.
Vi söker nu en rutinerad, kunnig och engagerad kökschef som ska ansvara för all tillagning av all mat i Campus Konradsberg. I arbetet ingår att man är arbetsledare för all personal i kök och grovdisk. Närmaste chef är administrativ chef som har personalansvaret och är lönesättande chef för alla medarbetare i Campus Konradsberg.
Arbetet som kökschef i Campus Konradsberg kräver att sökande har stor erfarenhet av att laga god och näringsriktig mat "på riktigt", av arbetsledning och vara en bra ledare, att aktivt arbeta med att minska matsvinnet och höja andelen ekologiska livsmedel. Våra förväntningar är att kökschefen är lyhörd, nytänkande och har hög servicekänsla. Det är viktiga förutsättningar för att på ett bra och föredömligt sätt leda och arbetsleda medarbetarna till att skapa god, tilltalande, modern, nyttig mat som hamnar i magen. Kökschefen är en viktig förebild och ambassadör för Campus Konradsberg och Stockholm stad som arbetsgivare.
Kökschef - tillagning ansvarar för:
- Att arbetsleda och fördela arbetet över anställd och inhyrd personal i allt arbete i tillagningskök och disk.
- Att planera matsedeln i samråd med kökschef-servering, kockar och administrativ chef.
- Att beräkna mängder på råvaror och portioner till alla serveringar.
- Att planera och göra inköp av livsmedel och förbrukningsmateriel av avtalade leverantörer och gällande rutiner.
- Att medverka till att utveckla metoder och rutiner för att minska matsvinnet.
- Att arbeta kostnadseffektivt och följa upp budget och andel ekologisk i samråd med administrativ chef.
- Att egenkontroll och HACCP sköts i kök, disk, varumottagning och förråd.
- Att medverka till att det alltid finns en skriven innehållsförteckning till all mat.
- Att alla riktlinjer och lagar och följs i allt dagligt arbete.
- Att arbetsmiljöföreskrifter följs och att arbeta aktivt med arbetsmiljöfrågor.
- Att hygienkrav följs och att arbetskläder och arbetsskor används och tvättas i enighet med hygienreglerna.
Kvalifikationer
Våra ambitioner är höga och vi söker en kökschef med minst lika höga ambitioner.
Vi söker en kökschef som har som har dokumenterad och bred erfarenhet av att arbeta som kökschef i kök som dagligen ”lagar mat på riktigt” till ett stort antal matgäster.
Vi söker en kökschef som har dokumenterad erfarenhet av att dagligen arbetsleda ett stort antal medarbetare och det är önskvärt att sökande har god kännedom av stadens rutiner, att arbeta med Agresso och följa Utbildningsförvaltningens kostpolicy.
Som kökschef i Campus Konradsberg sätter du bra service till våra matgäster som en självklarhet och har god helhetsförståelse för hela skolmåltiden. Det är viktigt att du ser och bemöter medarbetare och matgäster på ett trevligt och professionellt vis. Du är van att ta ansvar, ta diskussioner och svara på frågor och förklara för elever och personal.
Vi söker en person som verkligen brinner för att utveckla skolmaten och har högt ställda mål. Meriterande är dokumenterade erfarenheter av att arbeta med KRAV-certifiering.
Erfarenhet krävs!
Arbetet kräver att man kan tala, läsa och skriva svenska och engelska.
I Campus Konradsberg samarbetar vi och alla är här för eleverna skull. Det är viktigt att man förstår det och delar den uppfattningen
Vi arbetar med mat och våra matgäster är väldigt viktiga personer.
Kökschefens roll
Kökspersonalen i Campus Konradsberg är indelade i två team med varsin kökschef som arbetsledare.
- Cooking team - Tillagning, består av kockar och köksbiträden. Förnärvarande 11 personer.
- Service team - Servering, består av köksansvariga och köksbiträden. Förnärvarande 11 personer.
Kökscheferna ingår i ledningsgruppen tillsammans med administrativ chef, intendent och eventansvarig.
Campus Konradsberg ingen skola, utan är en administrativ enhet som sköter skolrestauranger och lokaldriften åt Utbildningsförvaltningens olika skolor i Konradsberg.
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Kontaktpersoner på detta företaget
Rektor Lennart Kågestam
HR-konsult Eva Åsander
08-508 11 519
Enhetschef, Ekonomienheten Gunilla Axenbo
HR-konsult Eliana Hjelm
08-508 117 23
HR-konsult Gunilla Dahl
08-508 117 38
Tf enhetschef Oskar Sevefjord
Per Hedlund-Andersson
0850844733
Per Hansson
076-120 37 02
Maja Velasco
076-120 37 03
Jessica Forsberg
0761224310