KÖKSCHEF TOREKOV HOTELL

Arbetsbeskrivning

Nu finns möjligheten att vara med att skapa Södra Sveriges hemliga gömställe, Torekov Hotell. Visionen att fortsätta driva denna pittoreska och attraktiv plats till en destination. Här skapas gästupplevelser med stolthet, arbeta tillsammans kultur och man ser varandra och gästens behov.

Det familjära står i centrum och koncepten speglar säsongerna. En arbetsplats där du inte tar över efter någon annan, utan tar över ett fungerande team för att skapa ännu bättre förutsättningar för dina medarbetare framåt.

Som kökschef leder du den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är i vår mening trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Som lagkapten är du strukturerad, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls i alla led.

Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utvecklingen. Vi har valt att använda oss av råvaror som kommer från närområdet längs Bjärehalvön och för dialoger med våra samarbetspartners långsiktigt.

Bakom kom restaurangerna, koncepten och stöttepelare står Food and Beverage Manager Robbin Almén. Med en gedigen bakgrund som chef och ledare inom besöksnäringen har han varit med att utveckla några av Sveriges bästa matlagare / kökschefer / matsalspersoner. Han kommer coacha, inspirera och dela med sig av sina erfarenheter, vid behov, för att just du ska lyckas på personligt plan och som kökschef på Torekov Hotell.

DET HÄR TROR VI DU ÄR BRA PÅ
Laga mat
Driva utveckling
Driva team
God råvarukännedom
‍♀️ Inspirationskälla
Kreativ
Konceptuella färdigheter
Ekonomiskt lagd. Med det menas inte att billigast är bäst
️ Duktig på kommunikation
Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistor

DET HÄR FÅR DU 💜
x Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb
x Trygghet i anställning
x Friskvårdsbidrag
x Ett hållbart schema
x Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster

DET HÄR FÅR VI ✅
x Är duktig på att driva andra människor
x Noggrann
x Coachande Ledarskap
x Hungrig på nya utmaningar

Vid frågor om denna rekrytering, kontakta:
Magnus Olsson
0708-402940
magnus@progressioswe.se

OM OSS ❤️
Progressio startades år 2016 i syfte på att konsultera restauranger på kort-, och lång sikt. Då i alla olika positioner från servitör till driftschef. År 2022 tog vi tag i det som vi är bäst på. Att få rätt människor till rätt arbetsplats för att växa tillsammans och framåt.

Vi är övertygade om att människor med rätt attityd, ambitioner och growth mindset. Löser det mesta. Hos oss får du alltid stöd och stöttning, någon som vill ditt bästa och någon som kan hjälpa dig ta nästa kliv i din karriär.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Progressio
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 26 juni 2023
  • Ansök senast: 13 december 2023

Liknande jobb


Köksmästare

Köksmästare

21 december 2024

Experienced Chef for Indian and French Cuisine

20 december 2024

Köksföreståndare

Köksföreståndare

18 december 2024

Kock/ kök personal

17 december 2024