OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Ref.nr: GY 57/2010[ Kök och restaurang är den enhet inom gymnasieförvaltningen som ansvarar för kostverksamheten.Den består av sju tillagningskök som ger måltidsservice till ca: 6000 gäster per dag inkl specialkoster av olika slag.På gymnasieskolorna finns även cafeteriaverksamhet som ryms inom kök- och restaurangenheten.Matsedel upprättas centralt av kostchef med elevers samt personals inflytande.På enheten strävar vi efter en ökad användning[av ekologiska livsmedel i tillagningen av kosten[ OM BEFATTNINGEN Vi söker nu[en kökschef till Risbergska skolan samt en kökschef till Tullängsskolan.Vi söker dig som är drivande och målinriktad med ett tydligt ledarskap i samband med måltidsproduktion och servering.Du är strukturerad och klarar av att på ett bra sätt genomföra påbörjade projekt.Du har givetvis lätt för att samarbeta med människor runt omkring dig.Kunna ge förslag på måltider då det förekommer på enheten.Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.Kunskaper i data är ett krav då vi använder kostdataprogram samt beställningar av livsmedel mm via E-handel.Du kommer att ingå i ledningsgruppen för måltidsverksamheten i förvaltningen HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER -[Arbetsledning med personalansvar samt kontaktansvar gentemot skolans ledning -[Sköta inköp, planering av måltider samt verka för ökad andel av ekologiska livsmedel -[Ekonomiskt ansvar samt föra statistik - Vara ansvarig för egenkontroll av livsmedel/arbetsmiljö samt arbeta med kvalitetssäkring - Arbeta delvis aktivt i produktionen - Ingå i ledningsgruppen för måltidsverksamheten i förvaltningen [ KOMPETENSKRAV - För tjänsten krävs att du har utbildning och erfarenhet inom kostverksamhet/måltidsproduktion - Erfarenhet av arbetsledning[med personalansvar - Kunskap om livsmedelslagstiftningen med egenkontroll - God IT-kunskap - Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.Vi önskar att du lämnar din ansökan via länken nedan.