OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Björholmen är en halvö på Tjörns nordvästra spets. Samhället på östra sidan är också benämnt Björholmen och är känt sedan 1500-talet som ett fiskeläge. Det är relativt litet och det finns endast gångstigar mellan husen.
Längst ut i havsbandet på Tjörn, på bryggor med vidunderlig havsutsikt ligger Björholmens Marina. I det naturskyddade området har arkitekt Ann Rudbäck med make Jörgen Rudbäck byggt, och med varsam hand och i maritimt tema inrett, ett 4-stjärnigt hotell som ingår i White Guide 2010 och Svanenmärkt.
Vi söker en väl kvalificerad kock/kökschef med ansvar för marinans restaurang. Du har goda ledaregenskaper och förmåga att entusiasmera dina medarbetare. Du deltar och ansvarar för den dagliga matlagningen för finare lunch och A la carté, menyer och andra sedvanliga arbetsuppgifter inom restaurangkök. Utöver detta ansvarar du för egenkontrollprogram kök, inköp till restaurangen samt resursplanering och rekrytering.
Minst 5 års erfarenhet är ett krav samt körkort och tillgång till egen bil.
Du tycker om att jobba i ett högt tempo med oregelbundna arbetstider är initiativrik, socialt kompetent och serviceinriktad.
Att du är punktlig och noggrann ser vi som en självklarhet.
I svenska och engelska ska man kunna uttrycka sig väl i tal och skrift.