OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som arbetat som kökschef, eller dig som har jobbat hårt som kock och är villig att ta ett steg till att bil kökschef, om du är det? så är vi beredda att satsa fullt ut på dig!
Vi har gjort ett övertagande på Plantis i centrala Falköping, här ligger denna restaurang i själva parken Plantis, denna miljö är helt fantastisk. Vårt måtto är att vi ska jobba i ett lag där vi värnar om att ha roligt på jobbet och att alla ger 100%. Samtidigt som vi satsar på att leverera mat av hög kvalitet med goda smaker. Vår ambition är att varje gäst ska bli 100% nöjd, på både mat och service. Maten som kommer att lagas är ifrån grunden är av högsta kvalité.
Arbetet innebär både dag och kväll. Dina arbetsuppgifter omfattar planering och förberedelser såväl som tillagning, och andra sedvanliga uppgifter i ett restaurangkök.
Du har ansvar för
Kökets medarbetare, deras schemaläggning,
Introduktion och fortsatta instruktioner.
Inköp och leverantörskontakter
Meny- och inköpskalkylering.
Du gillar ordning och reda ställer höga krav vad gäller renlighet och hygien.
Start i maj/juni eller enligt överenskommelse!
Arbetsgivaren tillämpar individuell lönesättning, har kollektivavtal. Kommer erbjuda en året runt anställning om allt funkar.
Den 20/3-22 mellan kl13-16 så kommer vi att vara på plats på Plantis för att kunna ta emot er som är nyfikna på vilka vi är och hur vi tänker oss med Plantis. Samt att lämna in erat CV direkt till oss. VÄLKOMMA. SES VI?