OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Välkommen till Göteborgs norra skärgård. Här möter man Bohuslän när det är som allra bäst!
Brattebergsskolans tillagningskök lagar ca 1 100 portioner per dag.
ARBETSUPPGIFTER
Matsedelsplanering, näringsberäkning, arbetsledning samt beställningar och fakturahantering.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en dokumenterad kostekonomutbildning med livsmedelhygien, livsmedelskunskap, ekonomi, dietetik, datakunskap, näringsuträkningar m.m.
Både kockutbildning och praktisk erfarenhet av kock yrket och/eller dietkost är också önskvärda plus men inte måsten.
Förutom yrkeskunskaper sätter vi stort värde på egenskaper som serviceengagemang, en positiv inställning, noggrannhet, samarbetsförmåga, självständighet samt att inom arbetets ramar ha förmågan att kunna ta egna initiativ för att uppnå och helst överstiga det förväntade resultatet.
Vi söker dig som tycker om att arbeta i ett högt tempo där det krävs att du är både flexibel och uppfinningsrik. Du gillar utveckling och är delaktig och driver utvecklingen i köket framåt men är även med och hjälper till att driva kostverksamheten i stort framåt.
Du tycker om utmaningar och vill tillsammans med dina kollegor ge det där lilla extra för att maximera såväl smakupplevelse som måltidsstund för dina gäster.
ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.
Kontaktpersoner på detta företaget
Christian Krook
031976200
Ronnie Bryngelsson
Samhällsbyggnadschef Robert Svensson
031-97 62 46
Vision Dick Andersson
031-97 63 65
SACO Lars-Gunnar Andersson
031-97 62 10
Säkerhetssamordnare Bodil Everlund
031-97 88 40
Folkhälsoplanerare Lovisa Larsson Allansson
0706-90 97 30.
Kommunal Väst Ronnie Bryngelsson
Enhetschef renhållningen Thomas Wijk
031-97 62 58
Enhetschef Kretsloppsenheten Thomas Wijk
031-97 62 00