Kökschef/kostekonom

Arbetsbeskrivning

Landstinget Kronoberg är det lilla landstinget med de stora möjligheterna.Vi erbjuder hälso- och sjukvård med hög kvalitet och god tillgänglighet.Tillsammans bidrar vi till att nå visionen om ett gott liv i ett livskraftigt län. ARBETSUPPGIFTER Servicecentrum är Landstinget Kronobergs organisation för service till landstingets kärnverksamheter.Inom servicecentrum finns följande verksamhetsområden: Kost och restauranger, lokalvård, landstingsfastigheter, IT, personal och ekonomi samt upphandling.Vi är ca 550 medarbetare och vår målsättning är att bedriva en effektiv och rationell service med hög kvalitet.Vår målsättning är att utveckla en service av hög kvalitet med kunden i centrum.Vår organisation ska kännetecknas av hög kompetens, engagemang och miljömedvetande.Köksverksamheten på Växjö lasarett omfattar matproduktion, brickdukning samt restauranger.Kostverksamheten inom Landstinget Kronoberg är KRAV-certifierad.Vi söker en chef till matproduktionen inom kostverksamheten på lasarettet i Växjö.Tillsammans med kunskap om matproduktion i storkök ingår ledarskap och ekonomiuppföljning.Vi förväntar oss att Du i samverkan driver och medverkar i förändrings- och utvecklingsarbetet inom verksamhetsområdet. KVALIFIKATIONER Du skall ha erfarenhet av arbetsledning och ett genuint och passionerat intresse för god mat och service där Du har gästen i centrum.Du skall ha lätt att kommunicera såväl i tal som i skrift. Arbetet kräver att Du är strukturerad och drivande och kan leda förändrings- och utvecklingsarbeten. Vi ser gärna att Du har yrkeserfarenhet inom området och att Du har en kostekonom-utbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.Körkort är ett krav.

Sammanfattning

Liknande jobb


En Kökschef och en Kock

En Kökschef och en Kock

2 januari 2025

Kökschef Måltidsverksamheten, Östhammars kommun

Kökschef Måltidsverksamheten, Östhammars kommun

19 december 2024

19 december 2024